Χανιά | Το γέμισε το Πορτοκάλι η Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου | Photos

Εκατοντάδες κόσμου έδωσαν δυναμικό παρών ακόμη μία φορά, στην φιλανθρωπική εκδήλωση της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου για την ενίσχυση του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου και του Κεντρικού Συσσιτίου, στο κέντρο Πορτοκάλι όπου ήταν και ο μεγάλος χορηγός της βραδιάς.O σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δαμασκηνός ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιττα της Ιεράς Μητροπόλεως, ευχόμενος η νέα χρονιά να είναι πλούσια σε χαρές και πάμπτωχη σε πόνους και δυστυχίες.Ένα μεγάλο ευχαριστώ απηύθυνε

ο Σεβασμιώτατος στον μεγάλο χορηγό της βραδιάς που κάλυψε όλη την φιλοξενία στο κέντρο Πορτοκάλι, τον κ. Κυριάκο Παπασηφάκη, προσφέροντας του μία εικόνα του Αγίου Κυριακού.
Επίσης, ο σεβασμιώτατος προσέφερε την εικόνα του Αγίου Ανδρέου στον κ. Ανδρέα Μανωλαράκη, ο οποίος τραγούδησε και αυτή τη φορά με το συγκρότημα του αφιλοκερδώς.Στον χορευτικό παραδοσιακό σύλλογο ”οι βιγλάτορες” και στον υπεύθυνο και πρωτοχορευτή του συλλόγου κ. Ιωσήφ Βιγλάκη, ο σεβασμιώτατος προσέφερε τιμώντας τον, την εικόνα του Αγίου Ιωσήφ, όπου και εκείνοι με την σειρά τους χόρεψαν προσφορά στο έργο της Μητροπόλεως μας.Ακολούθησε η βράβευση των Κληρικών που τελείωσαν το Μεταπτυχιακό τους ή και που εισήχθηκαν σε ανώτατες σχολές, καθώς και η βράβευση παιδιών Ιερέων από τον σύνδεσμο εφημεριών ”ο Ποιμήν”.

Γρήγορα την διασκέδαση του κόσμου ανέλαβαν ο Ανδρέας Μανωλαράκης με τις μαντινάδες του και τα όμορφα παραδοσιακά τραγούδια και οι Βιγλάτορες με τους δυναμικούς κρητικούς χορούς κερδίζοντας το θερμότατο χειροκρότημα από το πολυπληθές κοινό.Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Αναστάσιος Βάμβουκας, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Νικόλαος Καλογερής, οι δήμαρχοι Αποκορώνου και Κισάμου, κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης και κ. Θοδωρής Σταθάκης, αντίστοιχα, ο αντιδήμαρχος Πλατανιά κ. Νίκος Δασκαλάκης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρώην υπουργός κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης υποστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Λαγουδάκης με τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων αστυνομικό διευθυντή κ. Γεώργιο Λυμπινάκη, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων, των σωμάτων ασφαλείας, φορέων, συλλόγων κ. ά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά |, Πορτοκάλι, Μητρόπολη Κυδωνίας, Αποκορώνου | Photos,chania |, portokali, mitropoli kydonias, apokoronou | Photos