Χανιά | Το Εργατικό Κέντρο στηρίζει τους εργαζόμενους της εστίασης

Ανακοίνωση με την οποία στηρίζει τους εργαζόμενους στον κλάδο της εστίασης στους οποίους συμπαραστέκεται με αφορμή την κινητοποίηση την Τετάρτη 31 Μαίου, εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Η ανακοίνωση:

Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων στηρίζει τους εργαζόμενους στον κλάδο της εστίασης. Είμαστε δίπλα τους και αντίθετοι σε όποια απόφαση θέτει σε κίνδυνο το εργασιακό τους μέλλον.

Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, με την κρίση που μας έχουν δημιουργήσει, πετώντας χιλιάδες εργαζόμενους στον δρόμο και εξαθλιώνοντας την κοινωνία, οι αποφάσεις που παίρνονται

πρέπει να έχουν γνώμονα πρωτίστως τους εργαζομένους, ώστε να διασφαλίσουν την εργασία τους και σε καμία περίπτωση με μία απόφαση να χάσουν την δουλειά τους.

Οι εργαζόμενοι δεν είναι ούτε αριθμοί, ούτε τραπεζοκαθίσματα. Είναι άνθρωποι οι οποίοι ματώνουν καθημερινά για να βγάλουν ένα μεροκάματο για να συντηρήσουν τις οικογένειες τους.

Το ΕΚΧ στηρίζει και συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους στον κλάδο της εστίασης και την κινητοποίησή τους στις 31-5-2017.

ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑΤΟΥ»

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα