Χανιά | «Την κάνει σιγά- σιγά» η Πλατεία της Σπλάντζιας | Photos

Απαράδεκτη εικόνα παρουσιάζει εδώ και μήνες το πλακόστρωτο στην πολυσύχναστη Πλατεία της Σπλάντζιας στα Χανιά, με κατεστραμμένες πλάκες, επικίνδυνες λακκούβες και πέτρες καταμεσής του δρόμου.Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr μεγάλο τμήμα του πλακόστρωτου στην βόρεια πλευρά της πλατείας έχει καταστραφεί καθιστώντας αδύνατη την διέλευση σε άτομα με κινητικά προβλήματα, μωρά σε καρότσια, ΑΜΕΑ, ηλικιωμένους κλπ.

Σύμφωνα με περίοικους

που καταγγέλλουν απόλυτη αδιαφορία των δημοτικών υπηρεσιών, στη διάρκεια του καλοκαιριού συνέβησαν ουκ ολίγα ατυχήματα στο σημείο με περαστικούς να σκοντάφτουν και να καταλήγουν στο έδαφος.

Μάλιστα η αδιαφορία των υπευθύνων είναι τόσο μεγάλη που δεν έχουν μπει καν στον κόπο να απομακρύνουν τις πλάκες που έχουν αποκολληθεί!

Αλήθεια, τι περιμένουν για να παρέμβουν; Να σκοτωθεί κανείς ή μήπως να «φύγει» από μόνη της ολόκληρη η πλατεία;

Και στο κέντρο

Ανάλογη εικόνα παρουσιάζει και το στενάκι της Εμμανουήλ Γεωργακάκη, ανάμεσα στις οδούς Σφακίων και Τζανακάκη, στο κέντρο της πόλης όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr.

Θα συνιστούσαμε στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Χανίων να «ρίξουν» λίγα χρήματα για αποκατάσταση των ζημιών για να μη χρειαστεί να δώσουν περισσότερα σε αποζημιώσεις μετά από σοβαρό ατύχημα που είναι θέμα χρόνου να συμβεί.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα