Χανιά | Τέλειωσε η σχολική χρονιά και το καταδιασκέδασαν στο Γυμνάσιο Αλικιανού | Photos

Από τον ιστότοπο του γυμνασίου Αλικιανού:

«Έγινε μια πλούσια παρουσίαση των σχολικών δραστηριοτήτων του γυμνασίου μας μαζί με τα επιτεύγματα που χάρισαν πανελλήνια βραβεία στο σχολείο μας! Βλέπουμε και ακούμε για την κρίση που μαστίζει την Ελλάδα μας και την κοινωνία μας αλλά εδώ στο χώρο του Γυμνασίου Αλικιανού όλα τα παραπάνω οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το σχολείο μας περνάει ίσως από τις πιο λαμπρές στιγμές του.Αν θέλουμε να αναλύσουμε τις αιτίες γι αυτό το υπέροχο νέο, νομίζω θα το κάνουμε αν δούμε τα δεδομένα. Από την μεριά της διευθύντριας Σοφίας Δασκαλάκη που κατάφερε να συνεχίσει και να σταθεί πλάι στα παιδιά και τους δασκάλους με καταλυτικό τρόπο. Εμπνέει τα παιδιά και τους συναδέλφους της δασκάλους (καθηγητές) να δώσουν το κάτι παραπάνω. Ο κάθε ένας από την πλευρά του. Και πως το καταφέρνει αυτό : Με ουσιαστική επικοινωνία που πηγάζει από την αγάπη της και την πίστη της ότι μας αξίζει το καλύτερο .Αυτό δίνει την εκκίνηση για μια σειρά διαδικασίες που αρχίζουν από τους καθηγητές που νιώθουν καλά να είναι σ΄αυτή την δημιουργική ομάδα. Έτσι και τα τα παιδιά ακολουθούν. Με τρόπο ουσιαστικό γιατί όπως όλοι ξέρουμε «Αυτά που κάνεις φωνάζουν πιο δυνατά από αυτά που λές » και εμπνέονται και αυτά κι έτσι έχουμε ένα κύκλο ανατροφοδότησης με αποτελέσματα που μόνο χαρά και ικανοποίηση προσφέρει και ανταμοιβές φέρνει ηθικές. Ας συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια γιατί αξίζει και οι γονείς είναι μαζί σας.

Στ’ αλήθεια αυτά επηρεάζουν και μας. Φανταστείτε ότι με το πρόγραμμα Εράσμιους τόσα παιδιά του σχολείου μας γνώρισαν άλλα μέρη και κουλτούρες, φιλοξενήθηκαν και φιλοξένησαν, αντάλλαξαν ιδέες με παιδιά από την Ευρώπη. Πώς αλλιώς θα γινόταν αυτό αν δεν υπήρχε η διάθεση από τους διδάσκοντες και την διευθύντρια να «τρέξουν» το πρόγραμμα; και συνεχίζεται και για την επόμενη χρονιά!

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων από την μεριά του είναι πολύ χαρούμενος για όλα τα παραπάνω. Η αλληλεγγύη για την συλλογικότητα μας έρχεται και δένει με την εποχή που περνάμε και λειτουργεί επίσης με την ανατροφοδότηση με θετικούς ανθρώπους που προσφέρουν την ενέργεια τους για το κοινό καλό. Γιατί αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα απ΄αυτά που μας χωρίζουν. Και τα παιδιά μας είναι ο κοινός παρανομαστής! Σας ευχαριστώ όλους για την υπέροχη βραδιά στην αυλή του Γυμνάσιου Αλικιανού και ιδιαίτερα τις μαμάδες και του μπαμπάδες που βοηθήσατε επιπλέον για να στηθεί η γιορτή.Καλό καλοκαίρι με ξεκούραση να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και με αγάπη στην καρδιά σας να ανταμώσουμε ξανά το Σεπτέμβρη μαζί σ’ αυτό το υπέροχο ταξίδι που λέγετε ζωή !»

Zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα