Χανιά | Τα μπάζα πνίγουν την παραλία του Πλατανιά και οι υπεύθυνοι σφυρίζουν αδιάφορα! Photos

Ασυνήθιστη επανάπαυση επικρατεί εδώ και αρκετές ημέρες για τα μπάζα που έχουν τοποθετηθεί στην παραλία του Πλατανιά, ακριβώς κάτω από το γήπεδο. Μετά την ανάδειξη του θέματος από το zarpanews.gr (ΕΔΩ) κάτοικοι της περιοχής προχώρησαν σε έγγραφη καταγγελία προς τον Δήμο Πλατανιά και την πρώην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου. «Μετά απ’ αυτό, κανείς δεν μπορεί να δηλώσει άγνοια του συμβάντος» μας αναφέρουν σε γραπτή τους επικοινωνία (τα ονόματά τους στην διάθεση του zarpanews.gr).

«Ζητήσαμε να σταλούν μηχανήματα από τον Δήμο να καθαρίσουν την παραλία αλλά

δήλωσαν αναρμόδιοι. Μία δηλώνουν άγνοια την άλλη δηλώνουν αναρμόδιοι. Μας κοροϊδεύουν» τονίζουν και συμπληρώνουν ότι οι ίδιοι οι κάτοικοι είναι διατιθέμενοι να πληρώσουν για να καθαριστεί η παραλία» καθώς το περιβαλλοντικό κόστος είναι τεράστιο αφού στο σημείο εκείνο αφήνουν τα αυγά τους οι θαλάσσιες χελώνες.

Εκτός από τις χελώνες όμως, το γεγονός ότι βρισκόμαστε «στην καρδιά» του καλοκαιριού και μιλάμε για την πιο τουριστική περιοχή του νομού, καθιστά αυτήν την αδράνεια αλλά και την σιωπή γύρω από το θέμα, ακόμα πιο «ύποπτες».

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα