Χανιά | Συνεχίζονται οι παραστάσεις της ομάδας «Εξάρχων» στο Βενιζέλειο Ωδείο | Photos

Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα ο θεατρικός σύλλογος «Εξάρχων» ο οποίος παρουσιάζει το έργο «Ο Πίτερ και η Αστροκυνηγός» μέχρι και την Παρασκευή 25 Αυγούστου στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων.

Οι παραστάσεις για το πρώτο έργο της νέας αυτής ομάδας ξεκίνησαν με επιτυχία, ενώ μετά την πρεμιέρα της παράστασης έγινε βράβευση από μέλος του Συλλόγου Ορίζοντα προς την θεατρική ομάδα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Σύλλογο, ενώ υπήρξε μπουφές με κεράσματα για τους θεατές μετά το τέλος της παράστασης.

Όπως δήλωσε στο zarpanews.gr η κυρία Μαρία Μανιαδάκη, Μέλος Συλλόγου «Ορίζοντα»:

«Εκ

μέρους του «Ορίζοντα» θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» και πολλά «Συγχαρητήρια» στην θεατρική ομάδα «Εξάρχων» για την παρουσίαση αυτής της εξαιρετικής παράστασης και φυσικά για την όμορφη πρωτοβουλία τους να στηρίξουν για μία ακόμη χρονιά το έργο του «Ορίζοντα» ως μια νέα θεατρική ομάδα πλέων. Μία υπέροχη δουλειά, ένα δύσκολο και απαιτητικό έργο που όμως τα παιδιά έφεραν εις πέρας με μεγάλη επιτυχία! Καταπληκτικές ερμηνείες, όμορφα κοστούμια και σκηνικά…Το απολαύσαμε πραγματικά!

Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπουμε νέους ανθρώπους με όρεξη και πάθος να δημιουργούν και συνάμα να προσφέρουν στους συνανθρώπους μας. Κι έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους στο σύλλογό μας όλα αυτά τα χρόνια και η συμβολή τους είναι καθοριστική στην στήριξη οικογενειών παιδιών και ενηλίκων με καρκίνο, όχι μόνο με τις θεατρικές παραστάσεις που ανεβάζουν κάθε χρόνο αλλά και με την ουσιαστική τους συμμετοχή σε διάφορες δράσεις του «Ορίζοντα»!

Ο θεατρικός σύλλογος «Ἐξάρχων» είναι μια νεοσυσταθείσα, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα
ομάδα, με πολιτιστικούς και κοινωνικούς στόχους. Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2017, μετά
από την θεατρική ομάδα αποφοίτων του 1ου Γενικού Λυκείου Χανίων. Μέσα από τις
δράσεις της σκοπεύει να προάγει ερασιτεχνικά την τέχνη του θεάτρου ενώ παράλληλα δρα
ενεργά σε φιλανθρωπίες της πόλης των Χανίων.

Γενική είσοδος 5€
Ώρα Έναρξης 21:15

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας,
κρατήσεις θέσεων: [email protected] & 6970274583

Keywords
Τυχαία Θέματα