Χανιά | Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. Πλατανιά για τoν θάνατο του προέδρου της τοπικής κοινότητας Επισκοπής, Ανδρέα Ζυμβραγάκη

Συλλυπητήριο ψήφισμα για τον θάνατο του προέδρου της κοινότητας Επισκοπής του Δήμου Πλατανιά, εξέδωσε ο Δήμος Πλατανια:

«Με αφορμή το θλιβερό άγγελμα της αιφνίδιας απώλειας του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Επισκοπής Ανδρέα Ζυμβραγάκη, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα, ημέρα Τρίτη 3/01/2023 & ώρα 11.00, ομόφωνα αποφάσισε:

Ο Δήμαρχος Πλατανιά και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη

του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος, η σύντομη πορεία του οποίου στην Αυτοδιοίκηση χαρακτηρίστηκε από εργατικότητα, εντιμότητα και ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο, τους ανθρώπους του και ιδιαίτερα για τους οικισμούς της Επισκοπής, του Αγίου Αντώνιου και του Άστρικα.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, ο Πρόεδρος, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και τα λοιπά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.

Τα έξοδα κηδείας του αποβιώσαντος να καλυφθούν με δαπάνη του Δήμου Πλατανιά.

Στη μνήμη του εκλιπόντος να κατατεθεί στέφανο και να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσόν από τη Δημοτική Αρχή και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πλατανιά.

Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον ημερήσιο τοπικό τύπο».

zarpanews.gr

The post Χανιά | Συλλυπητήριο| Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. Πλατανιά για τoν θάνατο του προέδρου της τοπικής κοινότητας Επισκοπής, Ανδρέα Ζυμβραγάκη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά | Συλλυπητήριο, Δ Σ, Πλατανιά, Επισκοπής Ανδρέα Ζυμβραγάκη,chania | syllypitirio, d s, platania, episkopis andrea zymvragaki