Χανιά | Στο μπλόκο των αγροτών ο Βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης, ο Σύλλογος Γυναικών και η Ομάδα της Ραμνής

Στήριξη στον αγώνα των αγροτών των Χανίων Χωράφια, παρείχε χθες ο Σύλλογος Γυναικών Χανίων και η Ομάδα Γυναικών της Ραμνής που χθες έκοψαν την πίτα τους στο μπλόκο στα Μεγάλα.

Με τον τρόπο αυτό, αλλά και παραμένοντας καθ όλη την διάρκεια της νύχτας στο μπλόκο, ο Σύλλογος Γυναικών και η Ομάδα της Ραμνής εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στο δίκαιο όπως τον χαρακτήρισαν αγώνα των αγροτών των Χανίων.

Το παρόν στην χθεσινή εκδήλωση έδωσε και ο Βουλευτής Χανίων

του ΚΚΕ κ. Μανώλης Συντυχάκης που αναφέρθηκε στο δίκαιο αγώνα των αγροτών, σημειώνοντας πως τα προβλήματα αντί να επιλύονται οξύνονται, καθώς όπως είπε «και οι προηγούμενες αλλά και η σημερινή κυβέρνηση υλοποιούν τις εντολές της Ε.Ε, που λέει πως πρέπει να τελειώνουμε με τον φτωχό αγρότη και ότι η γη και η παραγωγή θα πρέπει να συγκεντρωθεί σε λίγα χέρια.»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικων Συλλόγων Χανίων κ. Μανουσος Σταυριανουδάκης, ευχαρίστησε τον κ. Συντυχάκη, αλλά και τον Σύλλογο Γυναικών και την Ομάδα της Ραμνής για την παρουσία τους στο μπλόκο και για την στήριξη που προσφέρουν στον αγώνα των αγροτών.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα