Χανιά | Πήγαν για ράπιντ στο Δημαρχείο με τέσσερα παιδάκια και τους έδιωξαν

Αγένεια και φωνές αντιμετώπισαν μία Χανιώτισσα με τα δύο της παιδάκια και τα ανηψάκια της, από εργαζόμενες σε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Δημαρχείο καθώς όπως η ίδια είπε αρνήθηκαν να κάνουν δειγματοληψία επειδή «ήταν παρά τέταρτο και έπρεπε να σχολάσουν».

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, οι εργαζόμενες με έντονο ύφος της είπαν πως «Τρεις παρά τέταρτο σταματάμε την δειγματοληψία. Πρέπει να δηλώσουμε τα θετικά τεστ των υπολοίπων! Δεν πρέπει να σχολάσουμε εμείς;»

Όπως

είπε: «Βρισκόμουν στο προαύλιο του Δημαρχείου στις 14:40 με τέσσερα παιδάκια ηλικίας από 5-10 ετών για να υποβληθούν σε ράπιντ τεστ, διότι την επόμενη μέρα θα ξεκινούσαν τα καλοκαιρινά προγράμματα του Δήμου Χανίων στον Κλαδισσό. Αρνήθηκαν να κάνουν το τεστ στα παιδιά διότι 14:45 είπαν ότι σταματούν τις δειγματοληψίες.

Ήταν αγενέστατες όλες! Μία κυρία ήθελε να εξυπηρετήσει διότι προφανώς και πήγα στην ώρα μου αφού η ανακοίνωση λέει 09.00-15.00, όμως οι υπόλοιπες αρνήθηκαν με αγένεια μπροστά στα ανήλικα παιδάκια τα οποία προσπαθούσαν να καταλάβουν γιατί δεν μας «θέλουν» όπως είπαν.  Εν τέλη, πλήρωσα σε φαρμακείο για να κάνω τη δουλειά μου». επεσήμανε.

«Δεν θα ξανά γίνει»

Aπό τη πλευρά του ο υπεύθυνος του ΕΟΔΥ στα Χανιά, Στέφανος Ντουκάκης ζήτησε συγνώμη ενώ διαβεβαίωσε πως δεν θα ξανά συμβεί ανάλογο περιστατικό.

«Ζητούμε συγνώμη για το περιστατικό. Αποδίδουμε το γεγονός στην κόπωση των εργαζομένων, χωρίς αυτό να σημαίνει ποιος είναι ο στόχος μας. Δεν θα υπάρξει τέτοια συμπεριφορά στο μέλλον»

zarpanews.gr

The post Χανιά | Πήγαν| Πήγαν για ράπιντ στο Δημαρχείο με τέσσερα παιδάκια και τους έδιωξαν appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα