Χανιά | Ο λαμπερός γάμος της Μαρίας Τσισμενάκη και του Γιώργου Βατσάκη | Photos + Video

ΜεΧανιά | τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Μαρία Τσισμενάκη και ο Γιώργος Βατσάκης το απόγευμα της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου στα Χανιά.

Η αγαπητή Μαρία, ασφαλιστικός πράκτορας, μέλος του ΔΣ της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και της Δημοτικής Πινακοθήκης, αλλά και με μία επιτυχημένη πορεία 22 χρόνων στην Τηλεόραση Κύδων, και ο γνωστός Χανιώτης Γιώργος Βατσάκης, γιατρός – αγγειολόγος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ζυρίχης και συνιδιοκτήτης ενός από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά πολυιατρεία στην Ελβετία, γνωρίστηκαν μέσω κοινής

παρέας ένα βράδυ Πρωτοχρονιάς, επικοινωνούσαν για περίπου ένα χρόνο και έγιναν ζευγάρι αμέσως μετά, αποδεικνύοντας ότι οι αποστάσεις μηδενίζονται μπροστά στην αληθινή αγάπη, κάτι που φάνηκε κατά τη διάρκεια της σχέσης, κάθως ήταν συχνά τα δρομολόγια μεταξύ Χανίων και Ζυρίχης.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η όμορφη νύφη, την οποία συνόδευσαν οι δύο γιοι της, Αντώνης και Γιώργος Αμαραντίδης, με παράνυμφες τις κοπέλες των δύο αγοριών και την ανηψιά της νύφης, έφτασε στον Προφήτη Ηλία.

Το μυστήριο τέλεσαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Μπιτζανάκης και ο Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Σημανδηράκης από την εκκλησία της Ζυρίχης

Κουμπάροι ήταν η κολλητή φίλη της νύφης Δέσποινα Κουκούλη, ο κολλητός φίλος του γαμπρού Μιχάλης Τουρνάς και ο κοινός και πολύ αγαπημένος φίλος και των δύο, Βασίλης Σπανουδάκης.

Η πανέμορφη νύφη έλαμπε από ευτυχία ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε το κομψό νυφικό αλλά και το εντυπωσιακό φόρεμα της δεξίωσης, και τα δύο με την υπογραφή της Μαρίας Κονίδη

Το ζευγάρι δεξιώθηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους του στο Sapel Sea Senses. Εκεί, βρέθηκαν στενοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι Χανίων, πολύ γνωστοί γιατροί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και ο δήμαρχος της ελβετικής πόλης Mosnang

Η Μαρία και ο Γιώργος “άνοιξαν” τη βραδιά χορεύοντας μοναδικά, ένα από τα αγαπημένα τους τραγούδια σε χορογραφία του Έκφρασις Dance Studio.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τους Βιγλάτορες, που εντυπωσίασαν κυρίως τους εκτός Κρήτης καλεσμένους,  ενώ το κέφι απογειώθηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον Θάνο Καλλίρη.

Η ομάδα του zarpanews.gr εύχεται στην Μαρία και τον Γιώργο, βίον ανθόσπαρτον!

φωτογραφίες: Πέτρος Παττακός

zarpanews.gr

The post Χανιά | Ο λαμπερός γάμος της Μαρίας Τσισμενάκη και του Γιώργου Βατσάκη | Photos + Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα