Χανιά | Ο «φιγουρατζής» Γαϊδουρίστας του «13» | Photo

Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς από το… «δρώμενο» που στήνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα έξω από το 13 στην Πλατεία 1866 στα Νέα Καταστήματα.

Ο οδηγός του «καρά-φτιαγμένου» κόκκινου οχήματος στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, έχει τόσα πολλά που μπορεί να του… σούρει κανείς, που δεν αρκεί ένα άρθρο για να τα συμπεριλάβει όλα.
Αρχικά, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες του zarpanews.gr, ο τύπος για να κάνει τη… «φιγούρα» του, έχει παρκάρει στο φανάρι, ακριβώς πάνω στη διάβαση εμποδίζοντας με κάθε τρόπο την

διέλευση πεζών.
Όπως διακρίνεται, οι πεζοί αναγκάζονται να περάσουν μπροστά από το αυτοκίνητο και έρχονται αντιμέτωποι με τα οχήματα του κάθετου δρόμου (Χατζ.Γιάνναρη), παρεμποδίζοντας και την κίνηση των άλλων οχημάτων.

Ο λόγος που ο γαϊδουρίστας της ημέρας πήρε το όνομά του, είναι λόγω της φιγούρας που επιδιώκει να κάνει και να προβάλει το αμάξι του, βάζοντας τη μουσική… στο τέρμα!

Τα παράπονα και οι σχολιασμοί γίνονται συχνά από περαστικούς και για το παρκάρισμα και για την ηχορύπανση, με τον φιγουρατζή γαϊδουρίστα να παραμένει στο ίδιο σημείο συχνά-πυκνά… ακάθεκτος!

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα