Χανιά | Λαμπαδηδρομία το Σάββατο στη μνήμη του Ειρηναίου Γαλανάκη

Ο Δήμος Αποκορώνου στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης του 6ου Μαραθωνίου Κρήτης με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων (Σ.Δ.Υ.Χ.), την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Δήμους της Π.Ε. Χανίων, την Ένωση Ξενοδόχων, το Εμπορικό Βιοτεχνικό Επιμελητήριο (Ε.Β.Ε.),τον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων, την Ε.Α.Σ.Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, της AIMS και της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ , σας ενημερώνει

ότι το Σάββατο 7 Μαΐου 2022 και ώρα 17:00 στο Νεροχώρι Αποκορώνου θα τελεστεί τρισάγιο στην πατρική οικία του Μακαριστού Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη και αμέσως μετά (ώρα 18:00) θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της λαμπαδηδρομίας από τον Δήμο Αποκορώνου η οποία θα καταλήξει στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι, τόπο αφετηρίας του 6ου Μαραθωνίου Κρήτης .

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Μαραθώνιου Κρήτης 2022 μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.crete-marathon.gr

Ο Μαραθώνιος Κρήτης, που διεξάγεται για έκτη χρονιά, είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη, ο οποίος ανέπτυξε σημαντικό θρησκευτικό, ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο στην Κρήτη.

Καλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ως δρομείς στη λαμπαδηδρομία να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 28253-40335 (ώρες 08:00-15:00) έως την Παρασκευή 6 Μαΐου.

The post Χανιά | Λαμπαδηδρομία| Λαμπαδηδρομία το Σάββατο στη μνήμη του Ειρηναίου Γαλανάκη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα