Χανιά | Κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς | Τον «σκότωσε» με ανατροπή ο Ατρόμητος

Ο εξαιρετικός Πλατανιάς του πρώτου ημιχρόνου, κατέρρευσε στο δεύτερο, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από τον Ατρόμητο στα Περιβόλια, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Το ματς

Έναν Πλατανιά από τα παλιά είδαν στα Περιβόλια όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Μανουέλ Ρόκα μπήκε καλύτερα, κράτησε μπάλα, ήταν πιο επικίνδυνη, είχε μεγάλες ευκαιρίες και δίκαια προηγήθηκε, ενώ θα μπορούσε να είχε φτάσει και σε δεύτερο τέρμα.

Στο 22’ ο Δημούτσος

έκλεψε την μπάλα από τον Ντάουντα, στη συνέχεια ευνοήθηκε από την κόντρα από τον Μάντσον, έδωσε έτοιμο γκολ στον Ενσικουλού, ο οποίος νίκησε Ρισβάνη και Γιαννιώτη, κάνοντας το 1-0.

Με αυτό το σκορ η χανιώτικη ομάδα πήγε στα αποδυτήρια, αφού δεν αξιοποίησε τις φάσεις που δημιούργησε, και με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου, είχε ακόμη μια ευκαιρία για να κάνει το 2-0, αλλά ο Μπούντνικ νικήθηκε από τον Γιαννιώτη (48’) από την άσπρη βούλα, μην αξιοποιώντας, έτσι, το πέναλτι που κέρδισε ο Ενσικουλού, ο οποίος ξανά ντρίπλαρε τον Ρισβάνη και αυτός τον βρήκε πεντακάθαρα στο πόδι.

Όλα τα θετικά, όμως, πετάχτηκαν στα σκουπίδια, αφού ο Ατρόμητος πήρε τα ηνία και όχι μόνο έφθασε στην ισοφάριση, αλλά πήρε και το προβάδισμα. Στο 61’ ο Βασιλακάκης με ψαλιδάκι έκανε το 1-1, δέκα λεπτά μετά ο Ουάρντα με πλασέ έγραψε το 2-1 για τον Ατρόμητο, με τον Βασιλακάκη και πάλι, στο 76΄αυτή τη φορά, με φοβερό βολέ έξω από την περιοχή να διαμορφώνει το τελικό 3-1 για την αθηναϊκή ομάδα.

Πλατανιάς (Μάνουελ Ρόκα): Κοκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά (88′ Ουές), Στάμου, Βάντερσον, Ντεβέσα (59′ Στανισάβλιεβιτς), Δημούτσος (76′ Παπανικολάου), Αγγελόπουλος, Κοροβέσης, Μπούτνικ, Ενσικουλού.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον (83΄Καρασαλίδης), Ούμπιδες (46′ Μπουσούλαζιτς), Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Ντάουντα, Ουάρντα (90+1′ Μενσά).

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Keywords
Τυχαία Θέματα