Χανιά | Η ταινία «Παραδόσεις Αγάπης» του Ριτές Μπάτρα στο Πνευματικό Κέντρο – Δείτε το τρέιλερ

ΤηνΧανιά | ποιητική, αυθεντικά ανθρώπινη και συγκινητική ταινία ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ/LUNCHBOX (ΙΝΔΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑΣ, 2013, 104’) του Ριτές Μπάτρα / Ritesh Batra θα προβάλει ο πολιτιστικός σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ» στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Χανίων (Ανδρέα Παπανδρέου 70).

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στα πλαίσια του αφιερώματος στον Ασιατικό Κινηματογράφο

με τίτλο «ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ» που διοργανώνει η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ και το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ.

Περίληψη: Εδώ και 120 χρόνια στη Μουμπάι, κάθε πρωί, 5.000 Νταμπαβάλα -τοπικοί κούριερ φαγητού- παραδίδουν ζεστά γεύματα από την κουζίνα των νοικοκυρών στα γραφεία των συζύγων τους. Σε αυτό το σύστημα παράδοσης, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, μόνο ένα στο ένα εκατομμύριο από αυτά τα πακέτα μπορεί να φτάσει στα λάθος χέρια. Το Lunchbox είναι η ιστορία αυτού του λάθους, που θα φέρει κοντά δυο αγνώστους: μια νεαρή γυναίκα θα βρεθεί να αλληλογραφεί με έναν μοναχικό υπάλληλο, ανταλλάσσοντας καθημερινά μηνύματα μέσω των πακέτων φαγητού.

Δείτε το trailer της ταινίας ΕΔΩ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

Α’ ΠΡΟΒΟΛΗ: 19.00-21.00

Κράτηση θέσης (ηλεκτρονικά) ΕΔΩ

Β’ ΠΡΟΒΟΛΗ: 21.30-23.30

Κράτηση θέσης (ηλεκτρονικά) ΕΔΩ

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον covid.

[Οι κινηματογράφοι λειτουργούν ως αμιγείς χώροι και δέχονται θεατές με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test)].

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ»

(Δείτε τη σελίδα του πολιτιστικού συλλόγου στο facebook ΕΔΩ)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ

zarpanews.gr

The post Χανιά | Η ταινία «Παραδόσεις Αγάπης» του Ριτές Μπάτρα στο Πνευματικό Κέντρο – Δείτε το τρέιλερ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα