Χανιά | «Η Ωραία Κοιμωμένη» στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου από τα Russian Ballet Theater

Στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου θα παρουσιαστεί το αριστούργημα του Pyotr Ilyich Tchaikovsky «Η Ωραία Κοιμωμένη», την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017.

Μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε τα βραβευμένα Russian Ballet Theater, μια από τις πιο αναγνωρίσιμες δυνάμεις του κλασικού χορού της Μόσχας, σε μια παράσταση που προσφέρει δύο γεμάτες ώρες αληθινής μαγείας με την ωραιότερη μουσική για μπαλέτο που έχει γράψει ποτέ ο Tchaikovsky!

Η ιστορική χορογραφία του Πετιπά βασίζεται

στο κλασικό παραμύθι του Charles Perault την «Ωραία του κοιμώμενου δάσους» (1697). Σ’ ένα μακρινό βασίλειο, ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα γιορτάζουν τη γέννηση της κόρης τους, της Πριγκίπισσας Αυγής. Στη γιορτή έχουν προσκληθεί οι όμορφες νεράιδες και τα ξωτικά, που καταφθάνουν φέρνοντας δώρα και ευχές στο νεογέννητο κοριτσάκι.

Η κακιά Μάγισσα, θυμωμένη που δεν προσκλήθηκε στη γιορτή, ορκίζεται να πάρει εκδίκηση. Όταν η Πριγκίπισσα κλείσει τα δεκάξι της χρόνια, η Μάγισσα ρίχνει τα μάγια της και το κορίτσι βυθίζεται σ’ έναν βαθύ ύπνο. Μετά από εκατό χρόνια, ο ενάρετος Πρίγκιπας της δίνει το πολυπόθητο φιλί και εκείνη ξυπνά. Η βασιλική αυλή γιορτάζει την αγάπη τους και τελούνται οι γάμοι τους.

Τα Russian Ballet Theater, περιοδεύουν παγκοσμίως με τη συγκεκριμένη παράσταση αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό και τους κριτικούς.

Διοργάνωση : ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΤΑΓΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΙ GR ENTERTAINMENT WORLD LTD

Είσοδος : 20 €

Άνεργοι, Πολύτεκνοι, Παιδιά, Φοιτητές και ΑΜΕΑ : 15 €

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα