Χανιά | «Φλεγόμενο» αυτοκίνητο στην Ακρωτηρίου | Photos

Κλήση για φωτιά σε όχημα Ι.Χ. έλαβε η Πυροσβεστική Υπηρεσία λίγο πριν τις 15:30 το μεσημέρι της Κυριακής.

Όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, το όχημα κινούμενο επί της Ακρωτηρίου άρχισε να βγάζει καπνούς από το καπό με αποτέλεσμα η γυναίκα οδηγός του να σταματήσει επι τόπου και να καλέσει την Πυροσβεστική.Ευτυχώς διερχόμενο όχημα και συγκεκριμένα λεωφορείο τουριστικό, έτυχε να έχει πυροσβεστήρα και οι ζημιές στο αυτοκίνητο περιορίστηκαν σημαντικά, με αποτέλεσμα το όχημα της Π.Υ. που έφτασε άμεσα στο σημείο να μην χρειαστεί να συνδράμει σχεδόν καθόλου.

Αυτόπτης μάρτυρας

μίλησε στο zarpanews.gr για το περιστατικό και επισημαίνει: «Σταματήσαμε να βοηθήσουμε στην κατάσβεση του οχήματος ζητώντας απο διερχομενους οδηγούς να μας δώσουν τον πυροσβεστήρα τους, με αποτέλεσμα πάνω απο δέκα οχήματα απο άνοδο και κάθοδο της οδού, να σταματήσουν αλλά κανένα δεν είχε πυροσβεστήρα. Για καλή της τύχη (της οδηγού), ενα τουριστικό λεωφορείο είχε πυροσβεστήρα και με τον οδηγό του εγινε κατάσβεση μέχρι που ήρθε πολύ έγκαιρα η πυροσβεστική και βοήθησε στην διαδικασία.

Το ατυχές περιστατικό έληξε με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες καθώς τυχόν έκρηξη, εκτός του κινδύνου κατά της ανθρώπινης ζωής, θα προκαλούσε φωτιά σε ένα μέρος με βλάστηση όπως αυτό του Αγίου Ματθαίου όπου και σταμάτησε το όχημα.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα