Χανιά | “Φιάσκο η τηλεκπαίδευση στην κακοκαιρία” – Συνεδριάζει το Δ.Σ της ΕΛΜΕ

Σε τακτική συνεδρίαση προχωρά το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Χανίων την Πέμπτη 27/1, ώρα  7:00μμ. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΜΕ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ημερήσια Διάταξη έχει οριστεί ως εξής:
1) Το φιάσκο της τηλεκπαίδευσης στην κακοκαιρία και στις μαθητικές καταλήψεις και η
κλιμάκωση του κυβερνητικού αυταρχισμού
2) Η διαλυτική κατάσταση στα σχολεία λόγω της κρατικής διαχείρισης

της πανδημίας
3) Στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ, την 1 η Φλεβάρη, για την υγεία και συγκέντρωση
διαμαρτυρίας
4) Ψηφίσματα

Ο σύνδεσμος της τηλεδιάσκεψης μπορεί να σταλεί σε όποιον συνάδελφο θέλει να θέσει κάποιο έκτακτο θέμα στη συνεδρίαση του ΔΣ, ή θέλει να παρέμβει  σε κάποιο από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Αρκεί να στείλει ένα μήνυμα στο mail της ΕΛΜΕ, με το οποίο να ζητάει το σύνδεσμο.

Οι συνάδελφοι / συναδέλφισσες ενημερώνονται ότι μπορούν, ακόμα, να προτείνουν την ένταξη, εντός ΗΔ θεμάτων που οι ίδιοι θεωρούν σημαντικά, ώστε αυτά τα θέματα να συνεκτιμηθούν με τις προτάσεις που κάνουν τα μέλη του ΔΣ, προκειμένου για την κατάρτιση της Η.Δ. μελλοντικών συνεδριάσεων.

Οι προτάσεις αυτές, μπορούν να κατατίθενται γραπτώς, π.χ. με αποστολή μηνύματος προς το (ηλεκτρονικό) γραμματοκιβώτιο της ΕΛΜΕ ([email protected]), είτε δια ζώσης, ενώπιον του ΔΣ.

zarpanews.gr

The post Χανιά | “Φιάσκο| “Φιάσκο η τηλεκπαίδευση στην κακοκαιρία” – Συνεδριάζει το Δ.Σ της ΕΛΜΕ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα