Χανιά | Ένας χώρος που είχε εγκαταλειφθεί 20 χρόνια παίρνει σάρκα και οστά – “Έπεσαν” οι υπογραφές για την ανάπλαση του γηπέδου στις Στέρνες

ΑνοίγειΧανιά | ο δρόμος για την ανάπλαση και την αναδιαμόρφωση του γηπέδου στις Στέρνες.

Υπογράφηκε το πρωί της Δευτέρας στο Δημαρχέιο Χανίων η σύμβαση για την ανάπλαση του γηπέδου ποδοσφαίρου στις Στέρνες της Δ.Ε Ακρωτηρίου στα Χανιά.

Παρόντες στην υπογραφή ήταν ο δήμαρχος Χανίων, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Στερνών.

Ένα γήπεδο το οποίο ήταν ανενεργό περίπου είκοσι χρόνια παίρνει σάρκα

και οστά και αναμένεται να ανανεωθεί, με γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ  και άλλες ώστε να γίνει ένα στολίδι στην περιοχή, συμπληρώνοντας τον κατάλογο των αθλητικών υποδομών που μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης στην περιοχή του Ακρωτηρίου.

Το έργο αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να δημοπρατηθεί προκειμένου να προχωρήσει η υλοποίησή του.

Ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, ανέφερε πως εντός τριών μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, αναμένεται η δημοπράτηση του έργου.

Επίσης, ο Δήμαρχος τόνισε πως εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γίνει έγκριση της δημοπράτησης του ποδηλατοδρομίου Χανίων, έργο αξίας 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Από τη μεριά του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Μιχάλης Καλογριδάκης ανέφερε πως θα γίνει ανακατασκευή του ήδη υπάρχοντος γηπέδου, αλλά και συμπληρωματικά γήπεδα μπάσκετ, τέννις, που θα περιλαμβάνουν κερδίκες και αποδητήρια, θέτοντας μάλιστα την ελπίδα το έρχο να ξεκινήσει να υλοποιείται εντός του 2023.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Μιχαηλάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα έργα που γίνονται όσον αφορά τις αθλητικές υποδομές στην περιοχή του Ακρωτηρίου


Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στερνών Δημήτρης Γιανναράκης, τόνισε πως ένα έργο που είχε εγκαταλειφθεί περίπου 20 χρόνια παίρνει ξανά ζωή, ενώ ανέφερε και  τους αγώνες που έγιναν προκειμένουν να προχωρήσει η διαδικασία της υλοποίησης του έργου.

The post Χανιά | Ένας χώρος που είχε εγκαταλειφθεί 20 χρόνια παίρνει σάρκα και οστά – “Έπεσαν” οι υπογραφές για την ανάπλαση του γηπέδου στις Στέρνες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα