Χανιά | Διχάζουν το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας οι αιτήσεις για παράταση ωραρίου μουσικής από γνωστά μαγαζιά

Πέντε αιτήματα επιχειρηματιών των Χανίων για παράταση του ωραρίου μουσικής στα καταστήματά τους, εξέτασε το μεσημέρι το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Χανίων, αποφασίζοντας θετικά ή αρνητικά κατά περίπτωση.Συγκεκριμένα το συμβούλιο ψήφισε «ναι» για το κατάστημα The Kings στην οδό Σήφακα, «όχι» για το κατάστημα «Παράγκα» στην Ποτιέ, «ναι» για το «Φιλύρα» στην οδό Νταλιάνη, «ναι» για το London Cafe στην οδό

Κισσάμου και «όχι» για το «Πράσειν Άλογα» στην Καλλεργών.

Το μέλος της κοινότητας Γιάννης Σταγάκης, ζήτησε να έχει το συμβούλιο σε κάθε συνεδρίαση ενημέρωση για όλες τις παραβάσεις ή πιθανές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί σε κάθε κατάστημα ώστε να μπορούν οι αποφάσεις να λαμβάνονται με βάση την συνολική εικόνα. «Μπορεί ο φάκελος που καταθέτουν να είναι πλήρης, όμως μπορεί να υπάρχουν άλλες παραβάσεις που δεν γνωρίζουμε» σχολίασε.

Από την πλευρά του ο κ. Καμηλάκης από την παράταξη Σκουλάκη διαφώνησε λέγοντας πως «όταν ένας φάκελος είναι πλήρης, η κοινότητα δεν μπορεί να πει «όχι» σε κανένα αίτημα» και συνέχισε λέγοντας πως οι χιλιάδες νέοι που επιλέγουν κάθε χρόνο τα Χανιά για τις διακοπές τους, το κάνουν επειδή αυτό που βλέπουν τους αρέσει και ότι η πόλη δεν μπορεί να γίνει «νεκροταφείο».

Η τοποθέτησή του προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις από συμβούλους με την πρόεδρο να διευκρινίζει πως ο καθένας είναι ελεύθερος να ψηφίσει θετικά ή αρνητικά με βάση τα δικά του κριτήρια.

Στην συζήτηση παρενέβη και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιώργος Φραγγεδάκης, σχολιάζοντας για συγκεκριμένο κατάστημα ότι έχει ληφθεί απόφαση για «οριστικό λουκέτο» κι όμως -άγνωστο πώς- συνεχίζει να λειτουργεί.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα