Χανιά | «Άνοιξε» η αυλαία στο Διεθνές Επιμορφωτικό Σεμινάριο | Photos

Με το θεωρητικό κομμάτι στο αμφιθέατρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων και μεγάλη συμμετοχή από προπονητές «άνοιξαν» οι εργασίες του Διεθνούς Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Προπονητών Ποδοσφαίρου, που διοργανώνουν η ΕΠΣ Χανίων και ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων «Ο Παγκρήτιος».

Το σεμινάριο ξεκίνησε με την εισήγηση του Ρέντζο Ουλιβιέρι, που ανέπτυξε το θέμα «Ανάλυση ποδοσφαιρικού αγώνα – Προετοιμασία της ομάδος μας για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος», με τη «σκυτάλη» να περνάει

στη συνέχεια στον Στέφανο Μπονακόρσο, για το θέμα «Μοντέλο προπόνησης αναπτυξιακών ηλικιών στην Ιταλία – Προπονητική μονάδα αναπτυξιακών ηλικιών».

Έπειτα από το προβλεπόμενο διάλλειμα σειρά είχαν οι εισηγήσεις του Θωμά Σεντελίδη με θέμα «Αναπτυξιακές Ηλικίες – Ουτοπία ή πραγματικότητα» και του Χαράλαμπου Μιχαηλίδη με θέμα «Μεθοδολογική προσέγγιση της προπόνησης (άμυνα και επίθεση)».

Το πρακτικό κομμάτι του σεμιναρίου ξεκινάει στις 17:30 στο Εθνικό Στάδιο Χανίων. Υπενθυμίζεται ότι το σεμινάριο διεξάγεται υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου και με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τους Δήμους Χανίων και Πλατανιά.

Το athlitiko.gr είναι χορηγός επικοινωνίας.

Πηγή: athlitiko.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα