Χαμόγελα και πηγαδάκια στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ | Photos

Πολλά χαμόγελα και πηγαδάκια κατέγραψε ο απόψε ο φωτογραφικός φακός στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Hotel που συνεδρίασε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η έναρξη της συνεδρίασης καθυστέρησε για περίπου μια ώρα και το συγκεκριμένο γεγονός έδωσε τη δυνατότητα για… πολιτικές ζυμώσεις μεταξύ των πρωτοκλασάτων στελεχών του κόμματος.

Σε αυτές
πρωταγωνίστησαν ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας ο οποίος συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και σε με πιο χαλαρή διάθεση με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα υπό το άγρυπνο βλέμμα του υφυπουργού εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη .Ο Πρωθυπουργός είχε μια σύντομη συνομιλία με τη Ρένα Δούρου η οποία κάθισε δίπλα του. Πριν από την έλευση Τσίπρα η Περιφερειάρχης συνομίλησε και με τους Πάνο Σκουρλέτη και Σταύρο Κοντονή, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, τη Θεανώ Φωτίου κ.α..Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος εμφανίστηκε πάντως σκεπτικός… και προτίμησε τις πίσω θέσεις μαζί με την Αννέτα Καββαδία που επίσης ανήκει στην ομάδα των «53».

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα