Αστυνομικός «φυτεύει» ναρκωτικά και «πιάνεται» από την κάμερα του | Video

Η στιγμή που αστυνομικός της Βαλτιμόρης τοποθετεί ναρκωτικά σε χώρο εγκλήματος, καταγράφεται σε βίντεο που τραβήχτηκε από την κάμερα που έφερε ο ίδιος ο αστυνομικός, κατά τη διάρκεια σύλληψης για ναρκωτικά, τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους.

Το διάρκειας 90 δευτερολέπτων βίντεο αρχίζει με τον εν λόγω αστυνομικό να τοποθετηθεί μια σακούλα με λευκά χάπια σε ένα πεταμένο κονσερβοκούτι και να περνάει στη συνέχεια μπροστά από δύο συναδέλφους του που τον παρακολουθούσαν.

Οι

τρεις τους φαίνονται μιλάνε για λίγα δευτερόλεπτα στο πεζοδρόμιο, εκτός του συγκεκριμένου χώρου, πριν αρχίσει και η καταγραφή του ήχου. Να σημειωθεί ότι οι κάμερες που φέρουν οι αστυνομικοί αποθηκεύουν τις εικόνες 30 δευτερόλεπτα πριν την ενεργοποίησή τους αλλά χωρίς ήχο.

Όταν αρχίζει η πλήρης εγγραφή, ο αστυνομικός ακούγεται να λέει: «Πάω να ελέγξω πίσω». Την ώρα που αυτός αρχίζει να περπατάει προς το σημείο, ακούγονται γέλια. Ψάχνει τον χώρο, κοιτάει κάτω από πέτρες και άλλα αντικείμενα για να σηκώσει αμέσως μετά την σακούλα, που είχε βάλει ο ίδιος λίγο νωρίτερα, ενημερώνοντας τους συναδέλφους του για την «ανακάλυψή» του.

Η Baltimore Sun αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος της υπόθεσης κρατείται από τον Ιανουάριο, καθώς διώκεται λόγω του συγκεκριμένου βίντεο. Η εκδίκαση της υπόθεσης ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο μία μέρα μετά την δημοσίευση του βίντεο, οι κατηγορίες αποσύρθηκαν.

Ο εν λόγω αστυνομικός επρόκειτο, μάλιστα, να καταθέσει και σε άλλες υποθέσεις. Η αστυνομία της Βαλτιμόρης εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, στην οποία τονίζει: «Αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρά αυτούς τους ισχυρισμούς και για τον λόγο αυτό έχουμε ξεκινήσει εσωτερική έρευνα».

Πηγή: news247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα