Αποπνικτική η κατάσταση από τα σκουπίδια | Συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο Χανίων οι εργαζόμενοι | Photos

Με συγκέντρωση στις 10 το πρωί, έξω από το δημαρχείο Χανίων, συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα και στα Χανιά, μετά και την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου που χαρακτηρίζει παράνομες τις συμβάσεις τους με αποτέλεσμα όσοι εργάζονται στον τομέα της καθαριότητας, να κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους.

Η κατάσταση πάντως και στα Χανιά,

μετά από αυτή την εξέλιξη αρχίζει να γίνεται δύσκολη, καθώς μεγάλες ποσότητες σκουπιδιών ήδη έχουν συγκεντρωθεί σε αρκετά σημεία της πόλης, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται τα πράγματα να γίνουν χειρότερα, καθώς το ενδεχόμενο να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις είναι πιθανό.

Πάντως από την πλευρά της κυβέρνησης δεν προκύπτει διάθεση να αντιμετωπιστεί το ζήτημα, ενώ δεν διαφαίνεται και προσπάθεια από τους πολίτες και τους καταστηματάρχες για να συμβολής για την ηπιότερη διαχείριση της κατάστασης.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από την περιοχή των Αγίων Αποστόλων όπου μεγάλες ποσότητες απορριμμάτων, έχουν συσσωρευτεί σε διάφορα σημεία με συνέπεια η δυσοσμία να είναι έντονη. Ανάλογη είναι η κατάσταση και σε άλλα σημεία της πόλης των Χανίων και όχι μόνο.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα