Απλοί τρόποι για να μάθεις τι σεξ κάνει με μια ματιά!

Εντάξει! Η αλήθεια είναι πως αν δεν βάλεις ένα αρσενικό στο κρεβάτι να σου δείξει τι αξίζει, σίγουρη για τις σεξουαλικές τους ικανότητες δεν μπορείς να είσαι.

Τώρα, αν θες να βρεις κάποια σημάδια για να σε ωθήσουν να πάρεις την απόφαση να γίνεται ένα, η σεξ έξπερτ Tracey Cox σου προτείνει 13 ολόκληρες στρατηγικές που κάτι δείχνουν!

Είναι καλός στο σεξ εάν:

Τρώει τα νύχια του: τα άτομα που τρώνε τα νύχια τους φαίνεται να ωθούν τον εαυτό τους στα όρια για να ξεφύγουν από το στρες. Έτσι και στο σεξ το αγόρι τούτο, θα σε πάει σε άλλο επίπεδο συνεύρεσης, ελπίζουμε.

Είναι δίγλωσσος: Η Κοξ επιμένει πως το να χειρίζεται ειδικά ένα αρσενικό δύο ή περισσότερες γλώσσες φαρσί, απαιτεί κόπο και εξυπνάδα, την οποία μπορεί να φανερώσει και στο κρεβάτι.

Έχει σκύλο: ένας άντρας που μπορεί να βάλει τις ανάγκες ενός τετράποδου πάνω από τις δικές του, είναι πιο πιθανό να θέσει την δική σου απόλαυση πάνω από τη δική του και στο σεξ.

Δεν είναι και το πρώτο κουκλί: τα αρσενικά που κάτι τους λείπει εμφανισιακά, δουλεύουν πιο σκληρά στο σεξ για να σε ικανοποιήσουν. Δεν είπαμε να πας να το κάνεις με τον Κουασιμόδο με την ελπίδα του καλού σεξ αλλά μην απορρίψεις τον επόμενο υποψήφιο απλά επειδή δεν έχει γαλάζια μάτια και μεγάλες πλάτες.

Τα γράμματα του δεν βλέπονται: κι αν θα περίμενες πως ο άντρας με περίεργη και τσαπατσούλικη γραφή δεν κάνει καλό σεξ, η Κοξ επιμένει πως το γνώρισμα αυτό τον κάνει αυτό, καυτό στο σεξ. Βάλτον να γράψει έκθεση ιδεών, τσέκαρε τα γράμματα του κι έπειτα άφησέ τον να ζωγραφίσει πάνω στο κορμάκι σου.

Μυρίζει ωραία: Η μυρωδιά αποτελεί ένα σπουδαίο συστατικό της σεξουαλικής έλξης και ένας άντρας που μυρίζει ωραία, τουλάχιστον στα δικά σου ρουθούνια με φυσικό τρόπο κι όχι με 500 αρώματα πάνω του, σημαίνει πως σου ταιριάζει και περισσότερο στο ζευγάρωμα.

Η κορμοστασιά του είναι σούπερ: ένας άντρας που αφιερώνει κόπο και τρόπο στο να στέκεται σωστά, σίγουρα ξέρει να προστατεύει και να διαχειρίζεται σωστό το σώμα του κι όλα τα μέλη του!

Μιλάει με χέρια του: οι παθιάρηδες άντρες, βγάζουν το πάθος και στον τρόπο με τον οποίο μιλούν και αφήνουν το σώμα και τα χέρια τους να συμμετέχουν σε αυτό. Αν οι κινήσεις του είναι δραματικές, γεμάτος πάθος, φαντάσου την μετάφραση αυτού και στις σεξουαλικές του ικανότητες!

Δεν αλλάζει με τίποτα το πρόγραμμά του: Ένας άντρας που τρώει το ίδιο φαγητό την ίδια ώρα, κάθε ημέρα , χωρίς πρόθεση να αλλάξει τη ρουτίνα του για εσένα, φαντάσου πόσο ξαναζεσταμένο φαγητό θα σου προσφέρει στο κρεβάτι.

Είναι τρομερά προβλέψιμος: ένας άντρας που δεν κάνει εκπλήξεις αλλά και ούτε του αρέσει να τον ξαφνιάζουν, είναι πιθανό να θέλει να εκτελεί την ίδια στάση στο σεξ κάθε βράδυ!

Είναι πορωμένος με τους εκατοντάδες φίλους του: και μην μας παρεξηγήσεις, δεν λέμε να βρεις κάποιον ακοινώνητο αλλά οι εμμονή του με πολλούς φίλους, μεταφράζεται σε ανάγκη να επιβραβεύεται και να είναι αποδεκτός από πολύ κόσμο. Κι όταν στο κρεβάτι βρεθείτε μόνο τα δυο σας, η δική σου αποδοχή είναι πιθανό να μην του φτάνει.

Πώς οδηγάει: αν οδηγάει πολύ άτσαλα ή πολύ αργά, δες την συμπεριφορά του αυτή σαν οιωνό του τι κάνει και στο σεξ. Ένας άντρας σωστός στην οδήγησή του, μπορεί να φέρει τον οργασμό σου ευκολότερα στο δρόμο του!

ΟΙ αντίχειρές του δεν είναι ευλύγιστοι: σύμφωνα με την Αρχαία Κίνα, η ευλυγισία στους αντίχειρες, συνδεόταν άμεσα με το πνεύμα του αρσενικού στο κρεβάτι. Όσο πιο πολύ ανοίγει τους αντίχειρές του, τόσο ευλύγιστος φαίνεται πως είναι και στο σεξ!

Πηγή: womenonly.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απλοί,aploi