Απίστευτο: Ύποπτος για δολοφονία υποδυόταν τον μουγκό για 12 χρόνια και τελικά έχασε τη φωνή του

Μια απίστευτη εξέλιξη είχε το κρυφτούλι με τις αρχές για έναν Κινέζο που συνελήφθη ως ο βασικός ύποπτος για μια δολοφονία που διεπράχθη το 2005.

Επί 12 χρόνια ο Ζενγκ, όπως είναι το επίθετο του άνδρα, υποδυόταν τον μουγκό αλλά τελικά κατέληξε να μην μπορεί πια να μιλήσει.

Το 2005 ο Ζένγκ φέρεται να έχει δολοφονήσει έναν θείο της συζύγου του μετά από μια διαφωνία που είχαν για οικονομικούς λόγους. Σε ηλικία 33 ετών τότε ο Ζενγκ μετά τη δολοφονία κατέφυγε σε άλλη πολιτεία όπου υποδυόμενος

τον μουγκό κατάφερε να βρει δουλειά ως χτίστης, να αλλάξει το όνομά του, μέχρι και να παντρευτεί ξανά και να αποκτήσει ένα παιδί.

Οι αρχές, όμως, που ερευνούσαν τον φόνο του 2005 εντόπισαν τον περασμένο Οκτώβριο ότι το DNA του Ζενγκ ταίριαζε με αυτό των γονέων του βασικού υπόπτου για τη δολοφονία.

Ο Ζενγκ μετά τη σύλληψή του ομολόγησε την πράξη του και έγραψε σε ένα χαρτί ότι «μετά από 12 χρόνια σιωπής δεν μπορώ να μιλήσω». Εξήγησε, δε, ότι το σχέδιο του τον προστάτευσε από το να πει κάτι ανόητο όλα αυτά τα χρόνια και να προδοθεί.

Ο 45χρονος σήμερα Ζεγνκ αντιμετωπίζει πλέον την ποινή του θανάτου αν καταδικαστεί για το φόνο του θείου της πρώτης συζύγου του.

Πρωτο Θεμα

Keywords
Τυχαία Θέματα