Απίστευτο βίντεο από την μαφιόζικη εκτέλεση με δύο νεκρούς σε γνωστό μπαρ

Άγρια Δύση η Νέα Σμύρνη από τους πυροβολισμούς σε cocteil bar. Δύο νεκροί, ενώ τραυματίστηκε και μια κοπέλα που έπινε το ποτό της

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από το αιματηρό συμβάν που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής σε γνωστό cocktail bar στη Νέα Σμύρνη.

Δύο άνδρες από την Αλβανία ηλικίας 41 και 44 ετών έχασαν τη ζωή τους, ενώ μια γυναίκα 31 ετών που διασκέδαζε

στο μαγαζί κατέληξε με ελαφρύτερα τραύματα στο νοσοκομείο, έπειτα από δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε την ώρα που το μπαρ ήταν γεμάτο με κόσμο.

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν προσεκτικά το παρελθόν των δύο θυμάτων, για να εξακριβώσουν εάν πίσω από την επίθεση, κρύβονται διάφορες που προέκυψαν από παράνομες δραστηριότητες.

Όπως διαπιστώθηκε ο ένας από τους δύο άνδρες ήταν παλιός γνώριμος, καθώς είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ναρκωτικά, όπλα και ληστείες. Οι αρχές εκτιμούν ότι το ποινικό παρελθόν του, σχετίζεται άμεσα με την δολοφονία. Όπως σημειώνουν οι αστυνομικοί, οι κινήσεις του δράστη μαρτυρούν, προσχεδιασμένη ενέργεια που παραπέμπει σε εκτέλεση μαφιόζικου τύπου. Χωρίς κανένα δισταγμό προσεγγίσει το στόχο του και ανοίγει πυρ την ώρα που γύρω του υπάρχουν τραπέζια γεμάτα με θαμώνες. Πυροβολεί πάνω από τρεις φορές και οι σφαίρες στοχεύουν στο κεφάλι των θυμάτων.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τον δράστη να ορμάει στο μαγαζί λίγο πριν τις 21:30 το βράδυ. Έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά με κουκούλα και με χειρουργική μάσκα και κατευθύνεται με γρήγορες κινήσεις προς το τραπέζι των δύο ανδρών από την Αλβανία. Χωρίς να λογαριάζει τους υπόλοιπους θαμώνες, βγάζει το όπλο που έχει κρυμμένο στο μπουφάν του και πυροβολεί τουλάχιστον 4-5 φορές προς το μέρος τους.

Δείτε το βίντεο με τους πυροβολισμούς



Οι δύο άνδρες καταλήγουν αιμόφυρτοι στο έδαφος, ενώ μια σφαίρα χτυπά στην πλάτη γυναίκα που διασκεδάζει με την παρέα της σε διπλανό τραπέζι. Αμέσως μετά, και πάλι πεζός, ο δράστης το βάζει στα πόδια.

Ο ένας από τους δύο άνδρες τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Ελαφρύτερα τραυματίστηκε η 31χρονη γυναίκα την οποία επίσης παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι αστυνομικοί που επιχειρούν να ταυτοποιήσουν τον άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, εξετάζουν το βιντεοληπτικό υλικό, ενώ συγκεντρώνουν παράλληλα μαρτυρίες από άτομα που ήταν στο μαγαζί την ώρα της δολοφονικής επίθεσης. Στο σημείο των πυροβολισμών εντοπίστηκαν 3 καλυκες των 9 χιλιοστών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια προς εξέταση.

ieidiseis.gr

The post Απίστευτο βίντεο από την μαφιόζικη εκτέλεση με δύο νεκρούς σε γνωστό μπαρ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα