ΑΟΧ Κισσαμικός-Ολυμπιακός | Η συνέντευξη Τύπου από τα Περιβόλια

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης, μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου.

Η αρχική του τοποθέτηση έχει ως εξής: «Όπως είχα και πριν από το παιχνίδι για τη δική μας ομάδα ήταν ένα ματς από το οποίο πραγματικά θα μπορούσαμε να έχουμε πάρα πολλά οφέλη και ατομικά και ομαδικά. Με βάση τη ροή του παιχνιδιού και όπως εξελίχθηκε και με βάση και το αποτέλεσμα νομίζω ότι τα κέρδη πραγματικά είναι μεγάλα για μας.

Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να τα διαχειριστούμε, αυτά τα οφέλη τα οποία έχουν δημιουργηθεί. Όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν μια σπουδαία προσπάθεια απέναντι σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο και τους αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια. Αυτό που θέλαμε και πριν το παιχνίδι, το να φανούμε ανταγωνιστικοί, νομίζω το καταφέραμε σε πολύ μεγάλο βαθμό και στα δύο ημίχρονα και όπως ξαναείπα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά, τα οποία σήμερα έκαναν μία πολύ μεγάλη και πολύ σπουδαία προσπάθεια».

Για το πόσο τον ικανοποιεί το ότι οι παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής ανταποκρίθηκαν στις δυσκολίες του αγώνα: «Είμαι περήφανος. Αυτή είναι η λέξη που μου έρχεται στο μυαλό και αυτό είπα και σε αυτούς. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για έναν προπονητή να βάζει μέσα παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο και αυτοί να δείχνουν ότι αξίζουν πραγματικά να παίζουν. Μπορεί να γίνεται η δική μας δουλειά πιο δύσκολη, αλλά σίγουρα ο κάθε προπονητής θέλει να δουλεύει με καλούς παίκτες. Το λέω και δημόσια, το έχω πει επανειλλημένως, ότι έχω πολύ καλούς παίκτες, σπουδαίους και σε προσωπικότητα και σε αξία και γι’ αυτό για ακόμη μια φορά τους δίνω συγχαρητήρια».

Για το αν οι εμφανίσεις της ομάδας αλλάζουν και τους στόχους για το πρωτάθλημα: «Όχι, νομίζω ότι τις προσδοκίες που δημιουργεί η ομάδα τις δημιουργούν οι ίδιοι οι παίκτες με βάση τη δουλειά τους και την προσπάθειά τους. Δεν αποπροσανατολιζόμαστε καθόλου, θα πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο και θα δούμε πού θα μας πάει. Εμείς θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί, αυτή είναι η λέξη για μένα και κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Το πού θα μας φτάσει αυτό θα δείξει, αλλά θέλουμε σε κάθε παιχνίδι που θα παίζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το ότι παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη δεν αλλάζει κάτι για εμάς, παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και θα πάμε εκεί για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού Τάκης Λεμονής δήλωσε τα εξής:

Για το τι κρατάει από το σημερινό ματς: «Γενικά η αντιμετώπιση του παιχνιδιού δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Θα τον κρατήσω πολύ αυτό το παιχνίδι. Είναι καλό παράδειγμα για το πόσο σοβαρά πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς. Ίσως ήταν σε μία κατάλληλη στιγμή και σε μία διοργάνωση που θα μας χρησιμεύσει για το μέλλον Πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε ως παράδειγμα προς αποφυγή για τη συνέχεια».

Για το γκολ και τα δύο δοκάρια του Τζούρτζεβιτς: «Το γκολ είναι η τροφή του επιθετικού. Είναι πολύ σημαντικό που μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία γιατί είναι ένας παίκτης χρήσιμος για εμάς».

Για την αντίδραση του Τζούρτζεβιτς στο τέλος του αγώνα: «Ήταν εκνευρισμένος από το δοκάρι. Είναι λογικό ήθελε πάρα πολύ να σκοράρει κι άλλο γκολ. Είναι θετικό γιατί είναι επιθετικός».

Για το αν πήραν ή όχι κάποιοι παίκτες την ευκαιρία: «Αυτό είναι κάτι που απασχολεί εμάς. Σίγουρα από κάποιους είμαστε ευχαριστημένοι από κάποιους άλλους όχι. Αλλά είναι και οι συνθήκες που δημιουργούνται στο να δεις έτσι ξεκάθαρα τα πράγματα».

Για το πώς είδε τον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικό: «Νομίζω πως είναι μία πολύ καλή ομάδα και αρκετά καλή στο τακτικό κομμάτι και φαίνεται πως έχει δουλευτεί αρκετά καλά και ελπίζω να συνεχίσει έτσι και στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Για το πώς είδε τους παίκτες που αγωνίζονται ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό στον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικό:«Να σας πω την αλήθεια αυτό που κοιτάω είναι τι κάνει η δική μου ομάδα. Σίγουρα όλα αυτά τα παιδιά τα ξέρω και είναι σημαντικό να τα βλέπουμε γιατί ανήκουν στην ομάδα και θέλουμε να δούμε αν μπορούν να βοηθήσουν στο μέλλον τον Ολυμπιακό».

Keywords
Τυχαία Θέματα