Αλπικό Σκι: Ο Γκιννής έγινε ο πρώτος Έλληνας που κατακτά μετάλλιο σε αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Ιστορία έγραψε και πάλι ο Αλέξανδρος Ιωάννης Γκιννής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι. Ο 28χρονος πρωταθλητής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην τεχνική κατάβαση και έγινε ο πρώτος Έλληνας που παίρνει μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Χένρικ Κρισόφερσεν από τη Νορβηγία, ενώ τρίτος ήταν ο Ιταλός Άλεξ Βινάτσερ. Να σημειωθεί ότι ο Γκινής έγραψε ιστορία και πριν από μερικές ημέρες, όταν έγινε ο πρώτος Έλληνας που κατακτά μετάλλιο σε αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Ο Αλέξανδρος Γκιννής

έγραψε ιστορία! Ο πρώτος Έλληνας που ανεβαίνει στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αλπικού Σκι, κατέκτησε το ασημένιο στην τεχνική κατάβαση, κέρδισε τον θαυμασμό όλων, και μας γέμισε υπερηφάνεια. Μπράβο Αλέξανδρε!», έγραψε στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Θερμά συγχαρητήρια στον δευτεραθλητή κόσμου στο σλάλομ, Αλέξανδρο Γκιννή στην τεχνική κατάβαση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αλπικού Σκι Μπράβο Αλέξανδρε, έγραψες ιστορία για τη χώρα μας σε Ολυμπιακό χειμερινό άθλημα/αγώνισμα.

eleftherostypos.gr

The post Αλπικό Σκι: Ο Γκιννής έγινε ο πρώτος Έλληνας που κατακτά μετάλλιο σε αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα