Αλαλούμ με τα ράπιντ τεστ στα Χανιά και ταλαιπωρία πολιτών ενώ η πανδημία σαρώνει

Ένα ολιγομελές κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στα Χανιά έχει επωμιστεί εδώ και 2 χρόνια όλο το βάρος της ιχνηλάτησης κρουσμάτων ενώ το Υπουργείο Υγείας παρεμβαίνει χωρίς να υποστηρίζει το έργο της τοπικής Κινητής Ομάδας Υγείας (ΚΟΜΥ) δημιουργώντας αλαλούμ και σύγχυση στους πολίτες.

Στο πρώην ΙΚΑ (λεωφόρο Σούδα) είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τα χθεσινά παράπονα από πολίτες που δεν

εξυπηρετήθηκαν (ΕΔΩ) το ίδιο προέκυψε και σήμερα καθώς οι πολίτες είχαν την εσφαλμένη εντύπωση ότι τα τεστ ξεκινούν από τις 11 κάτι που δεν ίσχυε. Έτσι, στις 11:30 περίπου είχε σχηματιστεί ουρά ενώ οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι δεν είχαν ξεκινήσει (φωτο).

Στο μεταξύ, όπως καταγγέλλουν στο zarpanews.gr άλλοι πολίτες που πήγαν για τεστ στο Ναυτικό Νοσοκομείο Ναυστάθμου Κρήτης, δεν εξυπηρετήθηκαν, παρότι το ΝΝΚ έχει δηλωθεί σαν κέντρο διενέργειας ελέγχων στην λίστα που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο για νέα σημεία ελέγχων με την συνδρομή του στρατού (ΕΔΩ).

Στο Παλιό Νοσοκομείο σύμφωνα με το νέο ωράριο τα τεστ γίνονται: Δευτέρα – Παρασκευή 08:30-14:30 και Σάββατο 09:00 – 14:30.

zarpanews.gr

The post Αλαλούμ με τα ράπιντ τεστ στα Χανιά και ταλαιπωρία πολιτών ενώ η πανδημία σαρώνει appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα