Ακόμα ένας Βραζιλιάνος στο «ραντάρ του Πλατανιά

Μανία με τους Βραζιλιάνους έχει εσχάτως ο Πλατανιάς. Μετά τους Μαρκίνιο, Ραφίνια, Χάντσον και Χουάντερσον, οι οποίοι απασχολούν τους Κρητικούς, υπάρχει ακόμα ένας Βραζιλιάνος, ονόματι Αλεχάντρε Ντε Ολιβέιρα Μασέδο Τζούνιορ Ταλέντο, ο οποίος και ενδιαφέρει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του a-sports.gr.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην Καλλιθέα. Εντάχθηκε στο ρόστερ της τον περασμένο Ιανουάριο και μετρά 12 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Θα πρέπει να αναφέρουμε

ότι για την απόκτηση του Ταλέντο κινείται η ΑΕΛ, με τον Αλέξη Κούγια να έχει προσωπική άποψη και να τον έχει δει αγωνιζόμενο, όπως γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Βεβαίως, για τον Πλατανιά προέχουν οι έμπειρες λύσεις, οι οποίες και θα καλύψουν τα πολλά κενά που έχουν δημιουργηθεί με τις αποχωρήσεις πολλών βασικών στελεχών.

Όσον αφορά στους Βραζιλιάνους το βάρος έχει πέσει στον 25χρονο επιθετικό Χάντσον, ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί δανεικός, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο. Ακολούθως σειρά θα πάρουν οι Μαρκίνιο και Ραφίνια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται για εύκολες υποθέσεις.

Πηγή: a-sports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα