Αγρίνιο: Πυροβόλησε παιδιά που έπαιζαν με αεροβόλο και τραυμάτισε 9χρονο στο πρόσωπο

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στα Καλύβια Αγρινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 43χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και διάπραξη επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε ανήλικο.

Ειδικότερα, ο δράστης φέρεται με αεροβόλο όπλο να πυροβόλησε από απόσταση σε βάρος ενός 9χρόνου, προκαλώντας του τραύμα στο μάγουλο.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου του αφαιρέθηκε η βολίδα του αεροβόλου όπλου και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης

είχε ενοχληθεί από τις φωνές και το παιχνίδι του 9χρονου με δύο ακόμα μικρότερα σε ηλικία ξαδέρφια του στον δρόμο έξω από το σπίτι τους και βγήκε με το αεροβόλο και πυροβόλησε εναντίον τους από μεγάλη απόσταση.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου έρευνα στην οικία του 43χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής μια κυνηγετική καραμπίνα την οποία κατείχε παράνομα, ένα κυνηγετικό δίκαννο το οποίο κατείχε παράνομα και ένα πολεμικό τυφέκιο παλαιού τύπου.

Το αεροβόλο δεν βρέθηκε καθώς φρόντισε φαίνεται να το ξεφορτωθεί αμέσως μετά την πράξη του, ενώ αρνείται κάθε εμπλοκή. Βέβαια υπάρχουν καταθέσεις που οδήγησαν τους αστυνομικούς στο συγκεκριμένο σπίτι και στο συγκεκριμένο άτομο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες της υπόθεσης, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

Πηγή: news247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα