Αυτά είναι τα πανηγύρια του Δεκαπενταύγουστου στο νομό Χανίων

Τα πανηγύρια έχουν την τιμητική τους τον Αύγουστο, δίνοντας έτσι «ζωή» στα χωριά του νομού Χανίων.

Τα περισσότερα από αυτά γίνονται την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, ενώ δεν είναι λίγα τα πανηγύρια που πραγματοποιούνται την ημέρα της μεγάλης γιορτής.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές που έχετε ανά ημέρα:

Δευτέρα 14 Αυγούστου

Κρητική βραδιά στο Λουτράκι στο Δήμο Πλατανιά, με τον Νίκο Ζωιδάκη και το συγκρότημα του. Συμμετέχει με παραδοσιακούς χορούς ο Λαογραφικός Όμιλος Χανίων. Τιμή εισόδου με πλήρες μενού 15 ευρώ.

Παραλία

Χονολουλού στα Χανιά – Κρητικό Πανηγύρι: Δίπλα στα Astra στη Χαλέπα, θα μας διασκεδάσει ο Γιώργος Ζερβάκης. Πλήρες μενού 15 ευρώ με ώρα έναρξης 9 το βράδυ.

Πανηγύρι στα Τσικαλαριά, με τους Χάρη και Γιώργο Παντερμάκη. Πλήρες μενού 13 ευρώ και παιδικό 7 ευρώ.

Γιορτή Κρεατότουρτας στα Μεσκλά, με τον Ανδρέα Μανωλαράκη. Πλήρες μενού 17 ευρώ και παιδικό 12 ευρώ

Πανηγύρι στον περίβολο του Δημοτικού Σχολείου στη Λιτσάρδα με τα Στρατάκια.

Στον Πλάτανο στους Αρμένους, κρητικά, λαϊκά και νησιώτικα τραγούδια με τον Αρτέμη Πεντάρη και την Μαρία Ανδριανάκη, με ελεύθερη είσοδο. 14 και 15 Αυγούστου

Κρητικό Πανηγύρι στο Θέρισο στην ταβέρνα Μαδάρες, με τον Γιώργο Βογιατζή και το συγκρότημα του

Κρητικό Πανηγύρι στο Θέρισο στην ταβέρνα Αντάρτης, με τους Αναστάση Μπουχλη λαούτο, Αντώνη Κουράκη Λύρα, Νίκο Δημοτάκη μαντολίνο,Παντελή Ρεβελάκη λαούτο, Μανούσο Κουναλάκη ασκομαντούρα – μαντολίνο.

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πεμονίων στον Αποκόρωνα, διοργανώνει κρητική βραδιά με τους Νίκο, Ζήνο και Στέλιο Περουλάκη και το συγκρότημά τους στην αυλή του πρώην Δημοτικού Σχολείου Πεμονίων. Τιμή εισόδου: 10€ με πλήρες μενού

Στον Φρε Αποκορώνου, η Ένωση Φρεδιανών “Η Παναγία των Δυο Βράχων” και ο Σύλλογος Γυναικών Φρε διοργανώνουν Κρητική βραδιά με το συγκρότημα του Μανώλη Κονταρού.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Κάμπων Κεραμιών διοργανώνει Μεγάλο Κρητικό Πανηγύρι στις 9 το βράδυ στην πλατεία του χωριού. Θα μας διασκεδάσει ο Νίκος Ποντικάκης με το συγκρότημα του. Τη βραδιά θα πλαισιώσει το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου. Επίσης η βραδιά θα περιέχει πλούσια παραδοσιακά δώρα.

Τρίτη 15 Αυγούστου

Την Τρίτη 15 Αυγούστου θα μας διασκεδάσουν ο Ηλίας και ο Δημήτρης Βλαμάκης με το συγκρότημά τους στην πλατεία του Φρε Αποκορώνου. Ώρα έναρξης: 21:30 Είσοδος: 10€ με πλήρες μενού.

Την ετήσια «Γιορτή Γραβιέρας» διοργανώνει τη Δευτέρα 15 Αυγούστου 2017 στις 21.00, στην πλατεία Ανώπολη Σφακίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανώπολης Σφακίων με τη συνδρομή του Δήμου Σφακίων. Στη γιορτή θα προσφερθούν πλούσια Σφακιανά εδέσματα, όπως βραστό, πιλάφι, σφακιανό γιαχνί, στιφάδο, τυρί και μέλι. Ζωντανή κρητική μουσική από το συγκρότημα «τα Περουλάκια».

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκλαβοπούλας «Η ΒΙΕΝΝΑ» σας προσκαλεί στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου του χωριού στη γιορτή τσιγαριαστού με κρητική μουσική από τους Κωνσταντίνο Σκουλούδη και Γιώργο Στρατάκη.

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πεμονίων Αποκορώνου, διοργανώνει κρητική βραδιά με το συγκρότημα τους Γιώργο Μανωλιούδη και Γιώργο Χαλκιά στα Πεμόνια .

zarpanews.gr

Keywords
Αναζητήσεις
πανηγυρι τσικαλαρια, πανυγιρι στο λουτρακι χανιων
Τυχαία Θέματα