Αυτά είναι τα καλύτερα σνακ για απώλεια βάρους

Όσο κι αν ακούγεται παράξενο πρέπει να φάτε περισσότερες φορές για να χάσετε βάρος. Αν θυσιάζετε τα σνακ για να περιορίσετε τις θερμίδες, πρέπει να σταματήσετε αμέσως. Για να χάσετε βάρος, χρειάζεστε τα σνακ μέσα στην ημέρα. Για να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός σας πρέπει να τρώτε ανά 3-4 ώρες. Τα υγιεινά σνακ επιπροσθέτως σας αποτρέπουν από το να «πέσετε» με τα μούτρα στο μεσημεριανό ή βραδινό.

1. Γιαούρτι

με μέλι και σμέουρα

Ο συνδυασμός των φυτικών ινών, τα υγιεινά λίπη και οι πρωτεΐνες και είναι σίγουρο ότι θα σας βοηθήσουν. Επιπλέον, η βιταμίνη C που περιέχουν τα σμέουρα αυξάνει την καύση λίπους.

2. Σταφύλια και καρύδια

Δεν έχει σημασία πόσο πολύ τα αγαπάτε, μπορείτε να φάτε μόνο συγκεκριμένη ποσότητα. Αυτό συμβαίνει γιατί τα σταφύλια είναι εξαιρετικά γλυκά και τα καρύδια είναι ακόμα πιο χορταστικά. Ένα φλιτζάνι σταφύλια και μια χούφτα καρύδια μαζί είναι ένας δυνατός συνδυασμός φυτικών σακχάρων, φυτικών ινών, υγιών λιπαρών και πρωτεϊνών.

3. Μπάρες δημητριακών

Τα δημητριακά ολικής, η quinoa, ο φαγόπυρος και η χωρίς γλουτένη βρώμη μπορούν να καλύψουν το ένα τρίτο των ημερήσιων αναγκών σας.

4. Edamame

Ένα φλιτζάνι edamame περιέχει το ένα τρίτο των καθημερινών αναγκών σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.

5. Τυρί cottage

Mισό φλιτζάνι με τυρί cottage περιέχει το ένα τέταρτο της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης πρωτεϊνών. Μπορείτε να το συνοδέψετε με μερικά κράκερς.

6. Βρώμη και μύρτιλλα

Η βρώμη δεν είναι μόνο για το πρωινό, είναι ιδανική για κάθε φορά που χρειάζεστε ένα πλούσιο σνακ. Είναι γεμάτη φυτικές ίνες, που βοηθούν στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα σας. Τα μύρτιλλα μπορούν να σας προσφέρουν μια επιπλέον γλυκύτητα ( και βιταμίνη C ) για να αποφύγετε τη ζάχαρη.

7. Μήλα

Ένα μήλο την ημέρα μπορεί να σας βοηθήσει να μην πάρετε άλλο βάρος σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Nutrition.

8. Φέτες γαλοπούλας

Οι φέτες γαλοπούλας δεν χρειάζονται οπωσδήποτε ένα κουλούρι ή ψωμί! Διπλώστε πέντε φέτες γαλοπούλας με δύο ψητές κόκκινες πιπεριές και δύο κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα πικάντικη. Είναι βασικά ένα μίνι γεύμα με μόλις 150 θερμίδες.

9. Αχλάδια με βούτυρο αμυγδάλου

Συνδυάστε το αχλάδι σας με μια κουταλιά της σούπας βούτυρο αμυγδάλου για τον τέλειο συνδυασμό υδατανθράκων και πρωτεϊνών. Αν προσθέσετε και λίγη κανέλα, έχετε το ιδανικό σνακ.

10. Kale chips

Tο kale είναι το υπ’ αριθμόν 1 trend στις πρώτες ύλες υγιεινής διατροφής παγκοσμίως αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για μια ποικιλία σγουρής λαχανίδας με υψηλή διατροφική αξία. Πολύ πλούσιο σε φυτικές ίνες, σε πρωτεΐνες και με αξιόλογη περιεκτικότητα βιταμίνης C (πέντε φορές μεγαλύτερη από το σπανάκι!), ασβεστίου και βιταμίνης Α.

nowdoctor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα