Ultra Violet: Ιδέες και τρόποι για να το φορέσεις! | Photos

Νέος χρόνος ίσον νέο χρώμα. Η Pantone ανακοίνωσε πως το απόλυτο χρώμα για το 2018 είναι το Ultra Violet. To βιολετί λοιπόν αλλά και όλοι οι υπό-τόνοι του μωβ είναι το must have και εσύ το μαθαίνεις πρώτα από εδώ,για να επιλέξεις στην επόμενη επίσκεψη σου στα καταστήματα!

Ναι είναι το χρώμα που ταιριάζει σε ξανθές και μελαχρινές και επειδή όλοι οι τόνοι του μωβ είναι στα trends σίγουρα θα βρεις αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ

αλλά και στην επιδερμίδα σου.

Μπορείς να κάνεις ατελείωτους συνδυασμούς καθώς το βιολετί ταιριάζει με πολλά χρώματα. Τα top που σου προτείνω για να το συνδυάσεις είναι το γκρι, το γαλάζιο, το μαύρο αλλά και το κίτρινο ή πορτοκαλί.

Πανωφόρι, μπλούζα, παντελόνι, όποιο κομμάτι και αν επιλέξεις σε ultra violet το μόνο σίγουρο είναι πως θα είσαι ανάμεσα στις πιο διαβασμένες και στιλάτες της σεζόν.

Αν είσαι από τις τολμηρές θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το Total Purple,δηλαδή να επιλέξεις κομμάτια σε διάφορους τόνους του μωβ, σε ένα μόνο σύνολο, τα οποία σου υπόσχομαι πως ταιριάζουν εκπληκτικά μεταξύ τους.

Τέλος αν θέλεις απλά να το δοκιμάσεις, επέλεξε ένα πανωφόρι πάνω από τα το αγαπημένο σου τζιν η δερμάτινο παντελόνι και πάλι το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο και εσύ θα συναγωνίζεσαι τις πιο ενημερωμένες fashion Bloggers!

“To μέλλον προβλέπεται μωβ…”

Πηγή: govastileto.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα