Spin the wheel: Ξεκίνησαν από την Κρήτη για να μοιράσουν σχολικά στην Αφρική | Photos+Video

Πέρασαν οι μέρες που οι 8 τολμηροί ποδηλάτες του Spin the wheel μετρούσαν αντίστροφα για την αναχώρηση. Κάποιοι απ’ αυτούς ταξίδεψαν από Κρήτη για Πειραιά, συνάντησαν τους υπόλοιπους στην Αθήνα και οι πρώτες φωτογραφίες από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

είναι πια γεγονός! Χαμογελαστοί κι εξοπλισμένοι με πολλές αποσκευές, μεταξύ των οποίων και τα ποδήλατά τους, πέταξαν ήδη από Αθήνα για Κάιρο κι από κει το ταξίδι συνεχίζεται για Λιλόνγκουε, την πρωτεύουσα του Μαλάουι, της «τυχερής» χώρας που θα υποδεχτεί τους μικρούς μας ήρωες.

Το όνειρο κι η πρόκληση ξεκίνησε γι’ αυτά τα παιδιά και μαζί μ’ αυτούς και η δική μας ομαδική δουλειά παίρνει σάρκα και οστά. Οι χορηγίες μετατρέπονται σε γραφική ύλη για 4500 παιδιά και ο τροχός γυρνάει ήδη νοητά λίγες ώρες πριν τα πόδια των ποδηλατών μας ξεκινήσουν να γράφουν χιλιόμετρα στα κοντέρ των ποδηλάτων τους για να εκτελέσουν το σχέδιο.

Οι αμέτρητες ώρες που αφιέρωσαν πολλοί ενεργοί εθελοντές για την οργάνωση των γιορτών και των εκδηλώσεων του συλλόγου, η ενέργεια και η αγάπη που όλοι επενδύσαμε για να στηρίξουμε αυτό το όνειρο, μοιάζουν πια παρελθόν. Περνάμε στην υλοποίηση, στη δράση, στο πιο δύσκολο αλλά και το κομμάτι αυτό της προσπάθειας απ’ το οποίο αντλούμε τη μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Η δράση είναι πάντα η πηγή της αδρεναλίνης, της ικανοποίησης, το σημείο στο οποίο συναντάμε τα πραγματικά εμπόδια τα οποία συχνά είναι διαφορετικά απ’ αυτά που προσπαθούμε να προβλέψουμε ή φτιάχνουμε στο μυαλό μας. Η δράση είναι αυτή που μας δίνει την πραγματική εμπειρία, είναι αυτή που μας κάνει πλουσιότερους και πιο δυνατούς. Αυτή που μπορεί να μας οδηγήσει στην ελευθερία ή τουλάχιστον στο κυνήγι της, σε μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και σε μια συνάντηση με τα όριά και τους φόβους μας.

Καλό ταξίδι Spin the wheel! Απολαύστε το ταξίδι και δείξτε μας πως όλα είναι εφικτά. Διαλύστε κι άλλα στερεότυπα κι αφήστε μας να δούμε με τα μάτια σας την Αφρική.Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κάποια διαφορετική αλήθεια θα καραδοκεί. Φωτίστε την κι απλά γυρίστε τον τροχό. Είμαστε μαζί!

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα