Mashup Restaurant | Το νέο γαστρονομικό concept που έρχεται στα Χανιά

Ένα νέο εστιατόριο ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στα γαστρονομικά δρώμενα της πόλης μας.

Το Mashup Restaurant Cafe Bar είναι – όπως επεξηγεί και το λογότυπό του, «Η ένωση ανόμοιων υλικών για την δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος στην μουσική, τις τέχνες και – όσον αφορά το Mashup – στην γαστρονομία.»

Σε έναν ανακαινισμένο χώρο, στην οδό Χατζημιχάλη Νταλιάνη 36Α, ο σεφ και η ομάδα του Mashup ετοιμάζουν τις γαστρονομικές δημιουργίες που θα συναρπάσουν όλη την πόλη

σε λίγες μέρες.

Το zarpanews.gr κατάφερε να «κλέψει» μερικά από τα πιάτα του μενού στο οποίο διαβάσαμε για Ceviche σολομού με tiger milk καμένου ρακόμελου και γρανίτα περγαμόντου, για Μυλοκόπι και χτένι σε ψητά σπαράγγια με σάλτσα βουτύρου πραλινέ και μαύρο χαβιάρι χρένου, για Καρπάτσιο μοσχαριού με μους ανθότυρου, λάδι τρούφας και αλμυρό ξεροτήγανο, όπως επίσης και Γαμοπίλαφο αχινού με γαρίδες και bonito flakes.

Αυτά είναι μόνο τέσσερα ενδεικτικά πιάτα από ένα μενού 18 επιλογών, ενώ εντύπωση μας έκανε και το Χριστουγεννιάτικο μενού των 6 πιάτων που θα δημοσιοποιηθεί εντός των ημερών.

Το μενού επιμελείται ο σεφ Νικόλαος Σταυρακάκης (δις κάτοχος του βραβείου Ελληνικής Κουζίνας του θεσμού των Χρυσών Σκούφων και υποψήφιος για Χρυσό Σκούφο 2018), ενώ το υλοποιούν στην κουζίνα του Mashup Restaurant ο ίδιος o Νικόλαος Σταυρακάκης μαζί με τον στενό συνεργάτη του σεφ Θωμά Μπαρμπάκη με πολυετή εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε ένα μικρό χώρο για 24 ως 28 άτομα, είναι λογικό σχεδόν πάντα να χρειάζεστε κράτηση. Για αυτό αλλά και για να ενημερωθείτε για τα ειδικά μενού γνωριμίας των πρώτων ημερών ακολουθήστε το Mashup Restaurant Cafe Bar στο Facebook.

zarpanews.gr

Keywords
Αναζητήσεις
mashup χανια
Τυχαία Θέματα