5 τρόποι να φορέσετε τη φόρμα σας εντός και εκτός σπιτιού

Το athleisure στυλ αποτελεί την κατεξοχήν επιλογή για τις off-duty εμφανίσεις μας. Πλέον η επιλογή άνετων ρούχων δεν περιορίζεται μόνο στις επισκέψεις στο γυμναστήριο ή τις βόλτες του Σαββατοκύριακου, αλλά γίνεται βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Η περίοδος της καραντίνας μάς βοήθησε να συνειδητοποιήσουμε πως τα loungwear κομμάτια έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη ζωή μας πιο λειτουργική. Τα σύνολα που μέχρι πρότινος φορούσαμε για να πάμε στη yoga ή να βγάλουμε τον σκύλο μας

βόλτα, μπαίνουν στα staples της γκαρνταρόμπας μας.

Τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας με άνετα κομμάτια, καθώς οι εκπτώσεις είναι και επίσημα εδώ. Πιστέψτε μας, αξίζει να επενδύσετε σε μερικές βασικές επιλογές που θα διευκολύνουν το καθημερινό σας ντύσιμο. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να φοράτε εκείνο το κολάν που αποκτήσατε πριν 5 χρόνια (όσο κι αν το αγαπάτε) και να αποκτήσετε μερικές νέες επιλογές. Ένα καινούριο σετ με loungewear φόρμες ή ένα άνετο fleece κερδίζουν σίγουρα μια θέση στη wishlist της χειμερινής σεζόν.

Πώς θα γίνει όμως η μετάβαση; Παρακάτω ακολουθούν 5 στιλιστικά τρικ που θα σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε το athleisure στυλ. Spoiler alert: ένα oversized παλτό και ένα ζευγάρι statement γυαλιά ηλίου θα αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμα.

Δοκιμάστε να συνδυάσετε τις φόρμες σας με τα πιο «έξυπνα» κομμάτια της γκαρνταρόμπα σας
Αν θέλετε να κάνετε το στυλ σας πιο σοφιστικέ αλλά δεν είστε διατεθειμένες να θυσιάσετε την άνεση, σας έχουμε καλά νέα. Δεν χρειάζεται να αποχωριστείτε τις άνετες και ζεστές φόρμες σας. Η λύση είναι απλή, ποντάρετε στα «έξυπνα» κομμάτια της γκαρνταρόμπα σας. Ένα overised καμηλό παλτό, μια χειροποίητη, vintage δερμάτινη τσάντα και ένα πλεκτό σκουφί ή ένα καπέλο του baseball είναι όλα όσα χρειάζεστε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOSEFINE H. J (@josefinehj)

Fleece: Η θριαμβευτική επιστροφή
Το fleece ύφασμα επιστρέφει στο προσκήνιο της μόδας. Έφτασε η ώρα να ξεθάψετε όλα τα jacket ή φούτερ, που φορούσατε αποκλειστικά στις πεζοπορίες των χειμερινών σας εξορμήσεων. Τα άνετα και ζεστά fleece ρούχα πηγαίνουν από το βουνό στην πόλη και πρωταγωνιστούν στα πιο cool καθημερινά σύνολα ενάντια στο κρύο. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές styling, η δική μας αγαπημένη είναι με μίνι πλισέ φούστα, ισοθερμικό καλσόν, γκέτες και μπότες UGG. Extra tip: Αν η αγορά μερικών νέων fleece ρούχων είναι στα άμεσα πλάνα σας, προτείνουμε να επιλέξτε σχέδια σε έντονα χρώματα και statement μοτίβα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl)

Πώς φοράμε τα φούτερ
Ο συνδυασμός: κολάν και φούτερ μάλλον ακούγεται βαρετός στις περισσότερες από εσάς. Αλλά προτού βιαστείτε να κρίνετε, αφήστε μας να σας εξηγήσουμε. Αν επιλέξετε αυτά τα δύο κομμάτια με προσοχή, έχετε το τέλειο σύνολο για τις βόλτες και τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου. Ξεχάστε για λίγο το μαύρο και προτιμήστε σχέδια με μοτίβα ή χρώματα, που δεν περνούν απαρατήρητα. Έπειτα δώστε έμφαση στην ποιότητα, αξίζει να επενδύσετε μερικά χρήματα παραπάνω για να αποκτήσετε απλά ρούχα που θα σας κρατήσουν καιρό. Τέλος, αναβαθμίστε το casual combo προσθέτοντας μερικά κομψά αξεσουάρ – ένα ζευγάρι κρίκοι και μια no-name τσάντα πολυτελείας θα διασφαλίσουν ότι η εμφάνισή σας θα είναι chic.

Getty Images

Τα αξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά
Aν βρίσκεστε σε στιλιστικό δίλημμα, εστιάστε την προσοχή σας στα αξεσουάρ. Αν επιλέξετε το κατάλληλο ζευγάρι sneakers, είναι σίγουρο πως θα συγκεντρώσετε πλήθος κομπλιμέντων, παραμένοντας παράλληλα stylish και άνετη. Μην παραμελείτε τα απλά και καθημερινά, ακόμα και ένα ζευγάρι κάλτσες μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα κατά τ’ άλλα αδιάφορο σύνολο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Τίποτα δεν αναβαθμίζει τις casual εμφανίσεις σας όσο ένα cashmere πουλόβερ
Ένας ακόμη δημοφιλής τρόπος για να αναβαθμίσετε ένα athleisure σύνολο εύκολα και γρήγορα, είναι το πουλόβερ. Όσο ταιριάζει με τα καλοραμμένα παντελόνια που φοράτε στο γραφείο, άλλο τόσο ταιριάζει με τις φόρμες και τα κολάν σας. Γι’ ακόμη μια φορά το πλεκτό από κασμίρ αναδεικνύεται σε κομμάτι-κλειδί του χειμερινού στυλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAXINE WYLDE (@__mmaxinewylde)

marieclaire.gr

The post 5 τρόποι να φορέσετε τη φόρμα σας εντός και εκτός σπιτιού appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα