ΒΕΘ: Η αναβάθμιση του οδικού άξονα Χαλάστρας – Ευζώνων γίνεται πραγματικότητα

Την ικανοποίηση του εξέφρασε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) για την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης της Εγνατίας Οδού, η οποία ανάβει το “πράσινο φως” για την αναβάθμιση του οδικού άξονα Χαλάστρα – Εύζωνοι ώστε να αποκτήσει τεχνικές προδιαγραφές κλειστού αυτοκινητόδρομου.

Η αναβάθμιση του εν λόγω οδικού άξονα, που αποτελεί σημείο καρμανιόλα, ήταν ένα πάγιο αίτημα του ΒΕΘ,

το οποίο εκφράστηκε κατ’ επανάληψη δια του προέδρου του, Αναστάσιου Καπνοπώλη, μέσω επιστολών και υπομνημάτων στα αρμόδια υπουργεία και στην Περιφέρεια.

«Ήταν ένα δίκαιο αίτημα που έπρεπε να υλοποιηθεί ώστε να μπει ένα τέλος στις οδικές τραγωδίες που εκτυλίχθηκαν κατ’ επανάληψη στο εν λόγω τμήμα, οι οποίες στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές και παράλληλα αμαυρώνουν την εικόνα της χώρας καθώς αποτελεί και πύλη εισόδου της χώρας.

Η αναβάθμιση του οδικού άξονα Ευζώνων – Χαλάστρας σε κλειστό αυτοκινητόδρομο, δίνει λύση στα μεγάλα ζητήματα ασφάλειας των μετακινήσεων στην περιοχή», ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Αναστάσιος Καπνοπώλης.

Το άρθρο ΒΕΘ: Η αναβάθμιση του οδικού άξονα Χαλάστρας – Ευζώνων γίνεται πραγματικότητα εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
veth-i-anavathmisi-tou-axona-chalastras--evzonon-ginetai-pragmatikotita.htm
Τυχαία Θέματα