Το νέο logo της Swiss Post με αφορμή τα 175α “γενέθλιά” της

Η Swiss Post θα γιορτάσει την 175η επέτειό της στις αρχές του 2024 και με αφορμή το γεγονός αυτό προχώρησε στον εκσυγχρονισμό του λογοτύπου της.

Το νέο λογότυπο αποτελείται από έναν στυλιζαρισμένο κόκκινο ελβετικό σταυρό δίπλα σε ένα μαύρο «P», τα οποία εμπεριέχονται στο γνωστό κίτρινο φόντο που παραπέμπει στη Swiss Post.

Επίσης, τα «Die Post», «La Poste», «La Posta» και «Swiss Post», τα οποία διέφεραν ανάλογα με τη γλώσσα, αντικαταστάθηκαν σε όλες τις γλώσσες από το μαύρο «P».

Μελλοντικά, η Swiss Post θα χρησιμοποιεί

μόνο ένα λογότυπο σε όλη την Ελβετία, ενώ στόχος είναι το νέο logo να αποτελέσει «ενοποιητικό στοιχείο στις διάφορες γλωσσικές περιοχές. Το λογότυπο συμβολίζει τη δέσμευση της Swiss Post τόσο στην παράδοση όσο και στην καινοτομία. Είναι η έκφραση μιας εξελισσόμενης, προσανατολισμένης στο μέλλον Swiss Post».

Το εκσυγχρονισμένο logo της Swiss Post θα κυκλοφορήσει σταδιακά μέσα στα επόμενα 5 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι, η Swiss Post θα αντικαταστήσει αρχικά το logo όπου είναι δυνατό να γίνει αυτό εύκολα, σε ιδιαίτερα ορατές τοποθεσίες ή όταν το logo πρέπει να αλλάξει ή να εγκατασταθεί ούτως ή άλλως.

Επίσης, τόσο το παλιό όσο και το νέο λογότυπο θα εμφανίζονται σε οχήματα και κτίρια τα επόμενα χρόνια. Στο μέλλον, η PostBus Ltd θα χρησιμοποιεί επίσης το νέο λογότυπο και η περίφημη κόρνα θα προστίθεται στην επωνυμία της κατά περίπτωση.

Το άρθρο Το νέο logo της Swiss Post με αφορμή τα 175α “γενέθλιά” της εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα