“Τίτλοι τέλους” στη συνέργεια των Air France-KLM και CMA CGM στο air cargo

Air France-KLM και CMA CGM προχωρούν στον τερματισμό της εμπορικής συμμαχίας τους το κομμάτι του αεροπορικών εμπορευματικών μεταφορών, η οποία ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2023.

Όπως επισημαίνεται, σε σχετική ανακοίνωση, «το στενό ρυθμιστικό περιβάλλον σε ορισμένες σημαντικές αγορές εμπόδισε τη συνεργασία να λειτουργήσει με τον βέλτιστο τρόπο.

Κατά συνέπεια, η Air France-KLM και η CMA CGM ανακοινώνουν

σήμερα την απόφασή τους να αποσυρθούν από τις υφιστάμενες συμφωνίες τους από τις 31 Μαρτίου 2024».

Και οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις αναφορικά με τους νέους όρους και τις προϋποθέσεις της εμπορικής σχέσης που θα προκύψει ώστε να λειτουργούν ανεξάρτητα από τις 31 Μαρτίου 2024 και μετά.

Επίσης, τονίζεται ότι η CMA CGM παραμένει βασικός μέτοχος της Air France-KLM, με τα δύο να συμφωνούν σε τροποποίηση του υφιστάμενου “κλεισίματος” των μετοχών της CMA CGM στο κεφάλαιο της Air France-KLM, το οποίο θα ισχύει πλέον έως τις 28 Φεβρουαρίου 2025.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η CMA CGM θα αποχωρήσει από το Διοικητικό Συμβούλιο της Air France-KLM στις 31 Μαρτίου 2024.

Το άρθρο “Τίτλοι τέλους” στη συνέργεια των Air France-KLM και CMA CGM στο air cargo εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
titloi-telous-sti-synergeia-ton-air-france-klm-kai-cma-cgm-sto-air-cargo.htm
Τυχαία Θέματα
“Τίτλοι ”, Air France-KLM, CMA CGM,“titloi ”, Air France-KLM, CMA CGM