Την Αθήνα με το Τορίνο θα συνδέει, από τις 27 Μαΐου, η Volotea με 2 πτήσεις την εβδομάδα

Την Αθήνα με την ιταλική πόλη του Τορίνο θα συνδέει, με δύο πτήσεις την εβδομάδα, αρχής γενομένης από τις 27 Μαΐου, η Volotea.

Η αεροπορική εταιρεία σχεδιάζει να διαθέσει περί τις 12.000 θέσεις για το εν λόγω δρομολόγιο, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Χάρη σε αυτό το νέο δρομολόγιο, οι

επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα μπορούν εύκολα να φτάσουν στην περιοχή του Πιεμόντε και να ανακαλύψουν τα θαύματα αυτής της περιοχής, ενώ όλο και περισσότεροι Ιταλοί επιβάτες θα μπορούν να φτάσουν στην Αθήνα απευθείας από την πόλη τους.

Σύμφωνα με την Volotea, «η ανακοίνωση των πτήσεων προς το Τορίνο αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη δέσμευση της εταιρείας να επεκτείνει τη γκάμα των προορισμών που μπορεί να προσεγγίσει η ελληνική πρωτεύουσα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η οποία ανέρχεται στους 14 -συμπεριλαμβανομένων των 4 νέων δρομολογίων που δρομολογήθηκαν εφέτος– : Μπιλμπάο (νέα διαδρομή 2022), Μπορντό (νέα διαδρομή 2022), Λυών, Μασσαλία, Νάντη (νέα διαδρομή 2022), Στρασβούργο, Μπάρι, Τορίνο (νέα διαδρομή 2022), Βενετία, Βερόνα, Κρήτη, Μύκονος, Σαντορίνη και Ντουμπρόβνικ.

Η αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει πάνω από 560.000 θέσεις, έναντι 182.000 θέσεων που προσφέρθηκαν το 2021, από το αεροδρόμιο της Αθήνας.

Επίσης, όσον αφορά στις πτήσεις η αεροπορική αναμένει να πραγματοποιήσει πάνω από 3.600 πτήσεις έναντι των 1.162 που πραγματοποιήθηκαν το 2021.

« Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την έναρξη αυτού του νέου διεθνούς δρομολογίου στο αεροδρόμιο της Αθήνας», είπε η Valeria Rebasti, Country Manager Italy & Southeastern Europe της Volotea.

The post Την Αθήνα με το Τορίνο θα συνδέει, από τις 27 Μαΐου, η Volotea με 2 πτήσεις την εβδομάδα appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα