Την αποθήκευση και διανομή των προϊόντων της Αλεξάκης ΜΕΠΕ ανέλαβε η SARMED

Το έργο αποθήκευσης των προϊόντων της εταιρείας Αλεξάκης Μ.Ε.Π.Ε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στη Μάνδρα Αττικής, καθώς και για το έργο διανομής τους ανέλαβε η SARMED.

Οι Πίττες Αλεξάκη έχουν μία σημαντική ιστορία που ξεκινά από τα μέσα της δεκαετίας του ‘50. Όλα άρχισαν όταν ο Ηλίας Ιωάννη Αλεξάκης, πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη, ξεκίνησε να μαθαίνει την παραδοσιακή τέχνη της δημιουργίας της πίτας για σουβλάκια σε ένα Σιμιτοποιείο της εποχής στη Δραπετσώνα.

Μετά από εργασία χρόνων σε όλα τα στάδια της δημιουργίας πιττών για σουβλάκια, απέκτησε πολύτιμη

εμπειρία και γνώση που τον οδήγησαν τελικά στην απόφαση να ανοίξει τη δική του επιχείρηση στις αρχές τις δεκαετίας του ‘80. Η αγάπη και η προσήλωση στην παράδοση δεν άργησαν να επιβραβευθούν και στην πράξη, καθώς η αγορά αναγνώρισε αμέσως τις προσπάθειές του.

Σύντομα, το μικρό αρχικό εργαστήρι δεν αρκούσε για να εξυπηρετήσει την ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση. Έτσι, η εταιρεία μεγαλώνει σταθερά από τότε, αυξάνοντας με συνέπεια την παραγωγή και τις πωλήσεις της, για να καταλήξει να κατέχει με υπερηφάνεια μία από τις πρώτες θέσεις ανάμεσα στις ελληνικές επιχειρήσεις παραγωγής πιττών, με όνομα συνώνυμο με την προσήλωση στην ποιότητα.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, πρόκειται για «μια ακόμη πολύ σημαντική προσθήκη στο πελατολόγιο της SARMED από τον κλάδο των τροφίμων».

The post Την αποθήκευση και διανομή των προϊόντων της Αλεξάκης ΜΕΠΕ ανέλαβε η SARMED appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα