Συγκροτείται Επιτροπή για την υποστήριξη της μεταρρύθμισης και του εκσυγχρονισμού του σιδηροδρόμου

Στη σύσταση και συγκρότηση Επιτροπής, με στόχο την υποστήριξη της μεταρρύθμισης και τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού τομέα, προχωρά το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Επιμέλεια: Β. Βεγιάζη

Η Επιτροπή θα αποτελείται από τους:

Ιωάννη Ξιφαρά, γενικό γραμματέα Μεταφορών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ως επικεφαλής,Κωνσταντίνο Μαγουλά, γενικό γραμματέα Υποδομών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ως επικεφαλής,Αικατερίνη Δεμερτζή, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Μεταφορών της Γενικής Δ/νσης Μεταφορών ως μέλος,Κόντη Χρήστο, Τμήμα Μελετών και Προγραμματισμού
της Διεύθυνσης Υποδομών Σταθερής Τροχιάς, Συντηρήσεων και Ασφάλειας της Γενικής Δ/νσης Συγκοινωνιακών Υποδομών ως μέλος,Παναγιώτη Τερεζάκη, εκπρόσωπο του ΟΣΕ,Κεσεντέ Κωνσταντίνο, εκπρόσωπο της ΓΑΙΑΟΣΕ,Παληό Χρήστο, εκπρόσωπο της ΕΡΓΟΣΕ,Ιωάννα Τσιαπαρίκου, εκπρόσωπο της ΡΑΣ.

Όπως διευκρινίζεται, η Επιτροπή θα μπορεί να ζητά πληροφορίες και στοιχεία και από φορείς που δεν συμμετέχουν σε αυτή και να καλεί στις συνεδριάσεις και εκπροσώπους άλλων υπηρεσιών ή δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Το άρθρο Συγκροτείται Επιτροπή για την υποστήριξη της μεταρρύθμισης και του εκσυγχρονισμού του σιδηροδρόμου εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
sygkroteitai-epitropi-gia-tin-ypostirixi-tis-metarrythmisis-kai-tou-eksygchronismou-tou-sidirodromou.htm
Τυχαία Θέματα