Στις 6 Φεβρουαρίου «κληρώνει» για την εξαγορά της Attica Group από την STRIX Holdings

Τη διάθεση της συνολικής -άμεσης και έμμεσης- συμμετοχής της MIG στην θυγατρική Attica Group προς την «STRIX Holdings L.P.», με αντάλλαγμα τη μεταβίβαση του συνόλου των ομολογιακών δανείων εκδόσεώς της σημερινού ανεξόφλητου υπολοίπου 443,8 εκατ., θα κληθούν να αποφασίσουν στις αρχές Φεβρουαρίου οι μέτοχοι της εταιρείας.

Αναλυτικότερα, κατόπιν αποφάσεως του διοικητικού συμβουλίου της MARFIN

INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (MIG) καλούνται οι μέτοχοι της εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 6 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 11:00 π.μ., στα γραφεία της ATTICA GROUP (Λυσικράτους 29, Καλλιθέα) για να αποφασίσουν επί των ακολούθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση διάθεσης της συνολικής (άμεσης και έμμεσης) συμμετοχής της εταιρείας στην θυγατρική ATTICA GROUP προς την «STRIX Holdings L.P.» με αντάλλαγμα τη μεταβίβαση προς την εταιρεία του συνόλου των ομολογιακών δανείων εκδόσεώς της σημερινού ανεξόφλητου υπολοίπου €443,8 εκατ., σύμφωνα με το άρθρο 23 του Ν. 4706/2020.

2. Μεταβολή της επωνυμίας και του διακριτικού τίτλου της εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 1 (Σύσταση – Επωνυμία) του Καταστατικού της εταιρείας.

3. Μείωση του κατώτατου αριθμού των μελών του διοικητικού συμβουλίου και τροποποίηση του άρθρου 16 παρ. 1 (Σύνθεση και θητεία του διοικητικού Συμβουλίου) του Καταστατικού της εταιρείας.

4. A) Σύμπτυξη (μείωση) του αριθμού των μετοχών χωρίς μεταβολή του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής.

B) Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής για κάλυψη ισόποσων ζημιών παρελθουσών χρήσεων.

Γ) Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού της εταιρείας.

5. Θέσπιση προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 113 του Ν. 4548/2018, όπως ισχύει σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου και το προσωπικό της εταιρείας. Καθορισμός όρων και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

6. Αναθεώρηση της Πολιτικής Αποδοχών των Μελών του διοικητικού συμβουλίου.

7. Λοιπές ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης, η τυχόν Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο.

Το άρθρο Στις 6 Φεβρουαρίου «κληρώνει» για την εξαγορά της Attica Group από την STRIX Holdings εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα