Στην κατασκευή νέου κέντρου logistics στα βόρεια του Duisburg προχωρά η A.P. Moller – Maersk

A.P. Moller – Maersk και Duisburger Hafen AG, ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια αρχή του λιμένα, προχωρούν στην κατασκευή και λειτουργία ενός νέου κέντρου πωλήσεων και logistics στα βόρεια του Duisburg.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη

Το νέο κέντρο αναμένεται να σχεδιαστεί και να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τη Maersk να αποκτά έκταση άνω των 100.000 τ.μ. στο Logport VI.

Σύμφωνα

με σχετική ανακοίνωση, οι διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο βρίσκονται επί του παρόντος στην τελική φάση, ενώ το project συνεπάγεται τη δημιουργία πάνω από 350 νέων θέσεων εργασίας.

Το Logport VI

Η trimodal εγκατάσταση logistics της Logport, συμπεριλαμβανομένου ενός τερματικού σταθμού εμπορευματοκιβωτίων, κατασκευάζεται σε περιοχή σχεδόν 43 στρεμμάτων με αποβάθρα μήκους 500 μέτρων.

Μετά το Logport I στο Duisburg-Rheinhausen, η εγκατάσταση στο Walsum αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο project της Duisburger Hafen AG τα τελευταία 20 χρόνια.

«Οι πελάτες μας χρειάζονται ξεκάθαρες υπηρεσίες μεταφορών από λιμάνι σε λιμάνι. Συνοδεύοντάς τους κατά μήκος της αλυσίδας μεταφορών, δημιουργούμε πραγματική προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας και μειώνουμε την πολυπλοκότητα των εφοδιαστικών τους αλυσίδων», τονίζει ο Jens-Ole Krenzien, vice president, North West Continent Area, Maersk.

Να σημειωθεί ότι, με την ολοκλήρωση των υπογραφών της σύμβασης και τη λήψη όλων των απαραίτητων αδειών, η Maersk θα αναπτύξει σε δύο στάδια ένα μεγάλο συγκρότημα διανομής και αποθήκευσης.

Η επιχείρηση θα καταλάβει μεγάλο μέρος της συνολικής έκτασης σε πάνω από 100.000 τ.μ., ενώ μελλοντικά σε περίπτωση επέκτασης θα μπορούσαν να προστεθούν στις εγκαταστάσεις επιπλέον 50.000 τ.μ.

The post Στην κατασκευή νέου κέντρου logistics στα βόρεια του Duisburg προχωρά η A.P. Moller – Maersk appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα