Στην εξαγορά της Lynair Logistics προχώρησε η Bolloré Logistics

Στην εξαγορά της Lynair Logistics προχώρησε η Bolloré Logistics. Με την εξαγορά, η οποία τέθηκε σε ισχύ πριν από λίγες ημέρες, η Bolloré Logistics Australia θα κατέχει πλήρως τη Lynair Logistics που εδρεύει στην Αδελαΐδα.

Η Lynair Logistics, που ιδρύθηκε στη Νότια

Αυστραλία από το 2002, είναι μια εταιρεία logistics που ειδικεύεται στις αεροπορικές μεταφορές, τις θαλάσσιες μεταφορές και τον εκτελωνισμό.

«Η εξαγορά της Lynair Logistics ενισχύει περαιτέρω την παρουσία μας στην Αυστραλία και είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τα νέα, έμπειρα και εξαιρετικά ικανά μέλη της ομάδας μας στην οικογένεια της Bolloré Logistics Australia», δήλωσε ο Thibault Janssens, Διευθύνων Σύμβουλος της Bolloré Logistics, Περιφέρεια Ειρηνικού.

«Η Lynair θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της ως συνήθως και θα έχει την ισχυρή υποστήριξη της Bolloré Logistics Australia, καθώς και του παγκόσμιου δικτύου της», προσθέτει ο David Guarnera, State Manager της Βικτώριας και της Νότιας Αυστραλίας, Bolloré Logistics Australia.

«Έχουμε καταφέρει πολύ καλά να είμαστε εδώ που βρισκόμαστε σήμερα ως μια αξιόπιστη διεθνής εταιρεία εμπορευματικών μεταφορών και logistics. Αυτό, φυσικά, συνοδεύεται από μια μεγάλη ομάδα προσωπικού που εργάζεται μαζί, μαζί με την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη των πελατών μας που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Η υποστήριξη της Bolloré Logistics θα προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και πόρους στην ομάδα μας για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες θα συνεχίσουν να λαμβάνουν υψηλά επίπεδα υπηρεσιών», δήλωσε ο Augustin Paul, Διευθύνων Σύμβουλος της Lynair Logistics.

Β. Βεγ.

The post Στην εξαγορά της Lynair Logistics προχώρησε η Bolloré Logistics appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα