Στη βελτίωση των συνθηκών ελλιμενισμού στοχεύει ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης

Έχοντας σαν στόχο την αύξηση του θαλάσσιου τουρισμού στην περιοχή, ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης προχώρησε στην ανάθεση μελέτης, αναφορικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για τη βελτίωση των συνθηκών ελλιμενισμού στο λιμάνι.

Για το λόγο αυτό, στις 11 Μαΐου, στα γραφεία του Οργανισμού πραγματοποιήθηκε συνάντηση της διοίκησης και των στελεχών του Ο.Λ.Αλ. με τον επιστημονικά υπεύθυνο της μελέτης «ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟΥ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ»

Θεοφάνη Καραμπά, καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση έγινε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας που έχει πραγματοποιηθεί, των συμπερασμάτων που εξήχθησαν και των αναγκαίων μέτρων που πρέπει να αναληφθούν για την βελτίωση των συνθηκών ελλιμενισμού, σε μία χρονική στιγμή που ο Οργανισμός υλοποιεί προγράμματα χρηματοδότησης τοποθέτησης πλωτών εξεδρών στον λιμένα και για την εξυπηρέτηση μικρών και μεσαίων σκαφών αναψυχής.

The post Στη βελτίωση των συνθηκών ελλιμενισμού στοχεύει ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα