Στα 17,4 δισ. δολ. τα έσοδα της UPS στο γ’ τρίμηνο. Στα 242 εκατ. τα λειτουργικά κέρδη της εφοδιαστικής και των εμπορευματικών αποστολών

Στα 17,4 δισ. δολ. ανήλθαν τα έσοδα της UPS στο γ’ τρίμηνο του 2018, έναντι 16,1 δισ. δολ. το αντίστοιχο τρίμηνο του 2017.

Επιμέλεια: Β. Βεγιάζη

Τα κέρδη ανά μετοχή, κατά την εξεταζόμενη περίοδο, διαμορφώθηκαν στα 1,73 δολ., αυξημένα κατά 20%, ενώ τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή για το β’ τρίμηνο του έτους ανήλθαν στα 1,82 δολ.,

αυξημένα κατά 26%.

Τα έσοδα της επιχείρησης στην αγορά των ΗΠΑ σημείωσαν άνοδο της τάξης του 8,1%, στα 10,4 δισ. δολ., ενώ αντίστοιχη πορεία κατέγραψαν και τα έσοδα διεθνώς που αυξήθηκαν κατά 5% στα 3,4 δισ. δολ., με άνοδο σε όλες τις αγορές δραστηριοποίησης.

Σύμφωνα με την UPS, οι συγκρίσεις μεταξύ της περσινής και της φετινής χρονιάς επηρεάστηκαν από τις δυσκολίες που προκάλεσαν οι ισοτιμίες και οι τιμές των καυσίμων.

Τα λειτουργικά κέρδη από την εφοδιαστική αλυσίδα και τις εμπορευματικές αποστολές αυξήθηκαν κατά 24% στα 242 εκατ. δολ., ενώ τα προσαρμοσμένα λειτουργικά κέρδη αυξήθηκαν κατά 33% στα 260 εκατ. δολ.

Η ρευστότητα από λειτουργικές δραστηριότητες, από την αρχή του έτους, ανήλθε στα 9,4 δισ. δολ. και η ελεύθερη ταμειακή ροή αυξήθηκε στα 4,9 δισ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για το 2018, η UPS αναμένει προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή στα 7,03 – 7,37 δολ., αυξάνει το guidance των ελεύθερων ταμειακών ροών της πάνω από τα 5 δισ., ενώ οι ετήσιες κεφαλαιουχικές δαπάνες εκτιμάται ότι θα κυμανθούν στα 6,5 – 7 δισ. δολ.

Σχολιάζοντας τα παραπάνω αποτελέσματα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της UPS David Abney είπε, «η επιχειρηματική στρατηγική της UPS την τοποθετεί σε θέση βελτίωσης της λειτουργικής της μόχλευση, ενώ πολλές από τις ενέργειές μας συμβάλλουν ήδη στην αύξηση των επιδόσεών μας».

Συνεχίζοντας δηλώνει σίγουρος για το outlook της επιχείρησης, καθώς και την ισχυρή ταμειακή της ροή.

The post Στα 17,4 δισ. δολ. τα έσοδα της UPS στο γ’ τρίμηνο. Στα 242 εκατ. τα λειτουργικά κέρδη της εφοδιαστικής και των εμπορευματικών αποστολών appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα