Σκέψεις από τη British Airways να θέσει προς πώληση τα κεντρικά της γραφεία (Waterside) λόγω τηλεργασίας

Η British Airways σκέφτεται να θέσει προς πώληση το κτίριο της έδρα της στο Λονδίνο, καθώς ο βρετανικός αερομεταφορέας σχεδιάζει μια λεγόμενη υβριδική προσέγγιση στην εργασία, σύμφωνα με εσωτερικό email.

Ήδη, η αεροπορική εταιρεία έχει προσλάβει μια εξειδικευμένη εταιρεία

ακινήτων για να εκτιμήσει εάν η πώληση του κτιρίου, γνωστό και ως Waterside, θα ήταν επωφελής, έγραψε ο Stuart Kennedy, στέλεχος της British Airways, σε email προς τους εργαζομένους, που εξασφάλισε το Bloomberg News.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αερομεταφορέας μελετά τρόπους συνδυασμού της τηλεργασίας μαζί με την εργασία στο γραφείο και ζητά απόψεις από το προσωπικό σχετικά με το πώς πρέπει να το κάνει αυτό η εταιρεία.

Η αεροπορική εταιρεία, μέλος της IAG, πούλησε έργα τέχνης, απέσυρε παλιά αεροσκάφη και απέλυσε υπαλλήλους σε μια προσπάθεια να επιβιώσει από την πρωτόγνωρη κρίση που προκάλεσε η πανδημία του Covid-19 στον κλάδο.

Πάντως σύμφωνα με τον Kennedy, η πώληση του Waterside ήταν μόνο μία από τις διαθέσιμες επιλογές για την εταιρεία.

Σχεδιασμένο από τον Νορβηγό αρχιτέκτονα Niels A. Torp, το Waterside άνοιξε το 1998 και αποτελείται από έξι σημεία, καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύει μια ήπειρο που εξυπηρετεί η αεροπορική.

The post Σκέψεις από τη British Airways να θέσει προς πώληση τα κεντρικά της γραφεία (Waterside) λόγω τηλεργασίας appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα