«Πυρά» Νίκου Παππά εναντίον των διοικήσεων ΕΛΤΑ και ΔΕΗ

Ευθύνες για την ταλαιπωρία των πολιτών απέδωσε στις διοικήσεις των ΕΛΤΑ και της ΔΕΗ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς από το βήμα της Βουλής.

«Εδώ θα είμαι απολύτως καθαρός, θα έπρεπε οι διοικήσεις, πάρα πολύ γρήγορα, να επιδείξουν αντανακλαστικά, ούτως ώστε κανένας πολίτης να μην ταλαιπωρηθεί για καμία απολύτως μέρα», ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής,

υποστηρίζοντας ότι επιλύθηκε το πρόβλημα που ανέκυψε στους συνεπείς καταναλωτές της ΔΕΗ, από την καθυστέρηση απόδοσης χρημάτων της ΔΕΗ, από τα ΕΛΤΑ.

«Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει επιλυθεί, διότι επικοινώνησαν οι δύο εταιρείες και το ηλεκτρονικό αρχείο με τους καταναλωτές οι οποίοι έχουν εξοφλήσει τους λογαριασμούς τους είναι στα χέρια της ΔΕΗ», σχολίασε ο κ. Παππάς, ο οποίος – σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές – έχει δυσαρεστηθεί από την έκταση που έλαβε το ζήτημα.

Από την άλλη πλευρά, οι εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ αποδίδουν τεράστιες ευθύνες στις τελευταίες κυβερνήσεις για την «γιγάντωση» των οφειλών του ελληνικού δημοσίου στον Οργανισμό.

Άξιο αναφοράς είναι ότι ΕΛΤΑ και ΔΕΗ ανήκουν στο υπερΤαμείο, το οποίο ακούγεται ότι έδωσε – κι αυτό με τη σειρά του – εντολή να λυθεί το πρόβλημα, πριν οι δυο εταιρείες… προσέλθουν για να παρουσιάσουν εκτενώς τα business plan τους.

The post «Πυρά» Νίκου Παππά εναντίον των διοικήσεων ΕΛΤΑ και ΔΕΗ appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα